2777
2789
عنوان

بیایید خاطره های خنده دار شب...

| مشاهده متن کامل بحث + 2074 بازدید | 76 پست

همیشه تو اینجور تاپیکا دچار زوال عقل و حافظه آنی میشم😐😃

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دندونا جلومو کشیدم ایمپلنت کنم نمیتونم گاز بگیرم چیکار کنم؟

یدونش چند میکنه قیمتشو میگم ایمپلنت 

سومین کاربریمه نترکونید بابا 🤗یه پسر دارم تا نداره ♥️خدایا پسرمو از بندگان صالحت قرار بده از دست شیطان صفت ها در امان نگهدار امین. واسه حاجت هام یه صلوات بفرستین دوستان واسه آرامشم ممنون عزیزانم 🤗♥️😘

من با دوستام ببار رفته بودیم پارک ملل ساری

بعدش من رفتم دستشویی که قیافمو ببینیم اشتباهی رفتم مردونه

کسی هم نبود منم چند تا رقص تیک تاکم رو انجام دادم یهو یه پسره اومد تو گفت :,اولن اینجا مردونس

دومن برو خونه برقص

سومن اگه خواستی بیا خونه ما برقص😂😂منم هودی تنم بود کلاهمو کشیدم جلو صورتم رفتم بیرون😂😂😂

یبارم پسر خالم رفته بپد خواستگاری دختر داییم بعد اینا رفتن اتاق حرف بزنن بعدمن هم از فوضولی رفته بپدم خونشون 😂همه میگفتن وای این دوتا خیلی خجالتی ان الان چجوری باهم حرف بزنن منم گفتم من میرم اتاق بقلی کع اونا هستن الکی گفتم رفتم ببینمچیکار میکنن رفتم دیدم دل میدن قلوه میگیرن اومدم گفتم واقا خیلی خجالتین خیلیییی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

حرف بقیه برات مهم نباشه مردم زیاد حرف میزنن😃

بهترین خاطره خنده دار هممون این که وقتی یه نفر میشینه صندلی رو بکشیم😂😂😅

+ادب از که آموختی؟  -از بی ادبان    +ازکدام بی ادبان   از بی ادبان سایت    _کدام سایت؟  +نی نی سایت دیگه
امروز یه پیرزنه رو دیدم که زنبیلش خیلی سنگین بود ، ماهم اومدیم مرام بذاریم و زنبیل رو براش تا خونه ...

سلام سوسيس

سوسيس سلام  

نميدونم چرا ياد خرش افتادم

دلتنگ پدر و مادرم هستم   لعنت به اين کرونااااااا  
یدونش چند میکنه قیمتشو میگم ایمپلنت 

قیمتا متفاوته

چند ماه پیش دختر داییم دونه یی ۵ میلیون داد ولی من تازگیا رفتم دونه یی ده و نیم

کرونای عزیزم!!یک بهار،یک تابستان،یک پاییز و یک زمستان را دیدی.‌..از این پس همه چیز جهان تکراریست!!!! پس لطفا گورت را گم کن ....
حالا خواهر یه بوس ساده بوده دیگه اون رو تو همه فیلم ها پخش میشه عادیه که

تو که ندیدی رو تخت بودن بعد یه حالت بذی ایییببب

حرف بقیه برات مهم نباشه مردم زیاد حرف میزنن😃
من با دوستام ببار رفته بودیم پارک ملل ساری بعدش من رفتم دستشویی که قیافمو ببینیم اشتباهی رفتم مردون ...

فک کن اينجور پسرى پشت سرت گفته دخترا اسکولن

دلتنگ پدر و مادرم هستم   لعنت به اين کرونااااااا