2777
2789
عنوان

غذای مخصوص

214 بازدید | 9 پست

بعضیا یه غذاهایی کشف میکنن که مخصوص خودشونه. راحت و سریع درست میشه و خوشمزه هم هست. شما یا اطرافیانتون چه غذایی کشف کردین بهمون معرفی کنید که یاد بگیریم خسته شدیم از غذاهای تکراری 

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ی غذای هس ما اسمشو گذاشتیم گوشت پیاز ابلیموع😂😂

پیاز زیاد خورد میکنیم بعد وقتی سرخ شد گوشت مرغ ک قبلن ابپز شدع میزاریم بعد ادویع میریزیم با ابلیمو 

بعد میریزیم رو برنج خیلیم خوشمزع س

یکی دیگم فلفل دلمع رو سرخ میکنیم گوجع یا رب اضافع میکنیم خیلیم خوشمزع

عمو تهرونمون دیگ شیری شدع دلم ع مردم شیری پرع رفتارشون همع شیری طورع یکی میخاد اعصابمو شیری کنع انها ب من خندیدن چون متفاوت بودم من ب انها خندیدم چون همع مث هم بودن                            من حقیقتا رو میگم ب من چ حقیقتا تو جامع فحشع  تنهایی عشقع وقتی خودمو دارم بقیع رو میخام چیکار?  بعضی چیزا از بیرون سفیدع از درون سیا                    بعضیا يه جوري اصرار دارن که بايد بچشون پسر بشه، انگار سلسله‌ی پادشاهيش بدون پسر منقرض ميشه   

تخم مرغ ابپز رو با سیب زمینی سرخ شده و پیاز داغ باهم تفت میدم ادویه و فلفل زیاد میزنم بعدهم رب گوجه اضاف میکنم بعد میزارمش وسط برنج تا باهم دم بکشن،سیب زمینی حلقه ای هم برا ته دیگ. عالی میشه ،غذای مخصوص مامانم.که به مارسیده و ماهم به دخترامون داریم انتقال میدیم😄

ماهی معولا قزل رو میزارم تو تابه رژیمی .گوجه و پیازو سیب زمینی رو حلقه میکنم البته سیب زمینی نازک باید باشه حلقه هاش.میزارم کناره هاش

روشون ادویه و یکم رب انار یا رب نارنج و پودر لیموعمانی و زعفرون دم کرده درصورت تمایل میریزم

درشو میبندم زود میپزه خیلیم خوشمزه اس.

بلدرچین  رو تیکه میکنم هرکدومو8 تیکه با پیاز زیاد سرخ میکنم با یکم آب وادویه و رب گوجه کمی میپزه تا آبش کشیده بشه با نون میخوریم.

خیلی چیزا هس

میگم  احیانا خشتکاتون معلومه،زشت نیس عایا؟😶           ساق پاهاتون چطو؟اونم موردی نداره؟!! یکم خزه انگار! نظر شما چیه😞