سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر!
سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر!
قیمت طلا ب تقاضا و اینکه ی خبر تاثیر گذار ممکنه کلا زیر و رو بشه ولی اتفاق خاصی نیوفته حداقل تا 6 ماه اینده قیمت تغییر چندانی نداره بین یک تا 1200 میمونه بازم صلاح کار خودتو بهتر میدونی میخای بخری یا بفروشی خودت تصمیم گیرنده ای
بچه ها امروز از جلوی طلا فروشی ها رد میشدم و پشت شیشه میخکوب وا میستادم، بعد فروشنده که منو میدید، زود میرفتم😅