2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا تا ۹۷۰ هم اومد چهارهفته پیش 

الان فکر کنم رو ۱۵۰۰ هست

سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر! 

من احساس میکنم دیگه زیر یه تومن نمیاد

سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر! 
مطمءتی

قیمت طلا ب تقاضا و اینکه ی خبر تاثیر گذار ممکنه کلا زیر و رو بشه ولی اتفاق خاصی نیوفته حداقل تا 6 ماه اینده قیمت تغییر چندانی نداره بین یک تا 1200 میمونه بازم صلاح کار خودتو بهتر میدونی میخای بخری یا بفروشی خودت تصمیم گیرنده ای

قیمت طلا ب تقاضا و اینکه ی خبر تاثیر گذار ممکنه کلا زیر و رو بشه ولی اتفاق خاصی نیوفته حداقل تا 6 ما ...

پول لازمم میخوام بفروشم 

میترسم بعدا نشه بخرم بعضیا میگن تا  1500اینا میره

ما کوچیکا خدامون بزرگه...
پول لازمم میخوام بفروشم  میترسم بعدا نشه بخرم بعضیا میگن تا  1500اینا میره

قطعا میره تا اون قیمت مگه چی ثبات داره ک طلا داشته باشه ولی ب این زودی نمیره تازه پولتو ب هرکاری بزنی همین سود و میبری

بچه ها امروز از جلوی طلا فروشی ها رد میشدم و پشت شیشه میخکوب وا میستادم، بعد فروشنده که منو میدید، زود میرفتم😅