2777
2789
عنوان

از آدمای دور و برم خسته ام

177 بازدید | 5 پست

هر کی میاد سراغم برا منافع خودشه وقتی کارش تموم شد و انجام شد اگه تو کاری بدستشون داشته باشی اصلا نمی‌شناسند بارها تصمیم گرفتم به هیچکس خیر نرسونم اما باز وقتی میبینم کاری ازم برمیاد واسه یکی نمیتونم بگم نمیتونم. طرف دلش پره میاد هر چی دلش میخاد وقت و بی وقت برات ناله میکنه دلداریش میدی کاری ازت برمیاد برا مشکلش انجام میدی بعد که کار تو گیر میکنه میگه بهت زر نزن. خدایا نمیدونم بگم خودم احمقم و مشکل از منه یا اونا ولی واقعا دلم شکست... بیکار بود معرفیش کردم سرکار اون رو استخدام کردن و بیمه منم که مدتها قبل اون رفتم و کار سخت تری انجام میدم و تحصیلاتم بیشتر از اونه الان بلاتکلیفم که برا سال جدید میخان بیرونم کنم و تازه این مدت که کار کردم بیمه نبودم. واقعا نمیدونم آدم دست یکیو بگیره اونوقت هیچکی نباشه به داد خودش برسه. بعد همون آدم بیاد ناله هاشو دوباره برات کنه و باز کمکش کنی  وقتی باهاش حرف بزنی بهت بگه زر نزن و دهنتو ببند. چرا انقدر قبیح و بی معرفت باید باشه. حالم از خودم بهم خورد کاش بمیرم راحت شم 

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس
عزیزم منم همینطوریم کسیو ندارم از همشون فاصله گرفتم دیگه از کسی انتظار ندارم تو هم اطرافتو پاک ک ...

دلم میسوزه من خیلی تلاش کردم برای کارم تا حالا چند جا کار کردم هر جاشم رفتم یه نفر رو برای یه کار دیگه معرفی کردم طرف موندگار شده بعدش کار خودم گره خورده. این رسمش نیس گره از کار بقیه واکنی و نون بذاری تو سفره مردم اما خدا هیچکاری برای تو نکنه راستش به غیر خودم از خدا هم دلگیرم چرا اینجوری باهام میکنه

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم میسوزه من خیلی تلاش کردم برای کارم تا حالا چند جا کار کردم هر جاشم رفتم یه نفر رو برای یه کار دی ...

بزرگ ترین اشتباه من تو زندگیم نا امید شدن از خدا بود

ببین من یه مشکلی داشتم شش سال التماس خدا میکردم اشک میریختم هر شب فک کن شش سال هر شب گریه کت دیگع چی ازت میمونع؟

ولی از وقتی دیگه رها کردم گفتم خدایا تو بخواه منم راضیم 

زندگیم اینقدر اروم شده که نگو 

تو خودت رو تو بغل خدا بزار ببین چجوری واست وفاداری کنه 

فقط مواظب باش به عدالتش به حکمتش شک نکنی

که بازم شکست میخوری

بزرگ ترین اشتباه من تو زندگیم نا امید شدن از خدا بود ببین من یه مشکلی داشتم شش سال التماس خدا میکرد ...

خدا خودش میدونه چقدر برام عزیزه چقدر بهش وابستم چقدر دلم براش میره. ولی امشب واقعا دلم شکست. گاهی اوقات میگم اینه از پس کارایی برمیام که افراد خودشون نمیتونن انجام بدم و به راحتی براشون انجام میدم یه موهبته و باید برای خدا خرجش کنم. اما این روزا همه دارن بهم پشت میکنن و منت سرم میزارن و هیچکس نمیبینه که جقدر دارم با ملاطفت و مهربونی باهاشون تا میکنم فقط از همه طرف دارن بهم توهین میکنن. دلم شکسته 😭😭😭