2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماهی ۱۰ تومن واقعا زیاد نیست با این شرایط، همسر منم ۱۰ تومن درآمدشه البته تمام ماه سرکاره بدون تعطیلی، خودمم ۶ تومن حقوقم که میارم تو خونه ایقد قسط داریم که اواخر ماه تقریبا همیشه جیبامون خالیه

کلا سبک زندگی خودتو با کس دیگه ای مقایسه نکن من و همسرم رو هم ماهی ۹تومن درآمد داریم ولی چون همش میره قسط در حقیقت هیچی نداریم . اگر قسط و اینا نداشته باشی باید زندگیتون متوسط رو به بالا باشه

من کل تاپیک رونخوندم فقط جواب سوالتو میدم ...نریزین سرم ولی بخدا شوهرمنم شغلش ازاده میانگینشو حساب کنم ماهی ۱۵ تومن داره ولی نمیدونم چرا منم احساس میکنم ازبقیه عقبم ؟

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

وا یه جور حرف میزنین که انگار ماهی ده ملیون برا یه ادم لاکچری دارین فرض میکنین. والا من شوهرم ماهی س ...

مابادوتابچه کوچیک ماهی3تومن داریم که اونم الان3ماهه ک شده3تومن قبلا2500بود...پس ماچطورزندگی میکنیم??

بنظرم اسی چرت میگه واصلاقابل باورنیست که با10تومن کم بیاری😏😏

درضمن اگه9ملییون زیرخط فقره پس ما زیر زیر زیر زیر زیر زیر خط فقریم😐😐

کاربری هفتم😐