2821
2789
عنوان

تیز هوشان

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 43 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام. دختر من امسال آزمون داره. هزینه نداره و خیلی هم خوبه از لحاظ شرایط تحصیل و جو مدرسه. خواهرای ...

ببخشید من شنیدم میگن یه سری تو تیز هوشان به خاطر فشار درس وفشار عصبی ،افسرده میشن،درسته؟؟

ببخشید من شنیدم میگن یه سری تو تیز هوشان به خاطر فشار درس وفشار عصبی ،افسرده میشن،درسته؟؟

من فکر می کنم اگه بچه خودش درسخون نباشه، اونجا بره خیلی سرخورده میشه. خیلی ها فکر می کنند همینکه بچه توی کلاس اول و دوم ابتداییش شاگرد اول بوده یا زرنگ بوده پس یعنی کشش اونجا رو داره. اینجوری فکر کنید که از یک شهر کلاً چندصد نفر در سال میرن اون مدرسه پس بچه هایی هستند که (اغلب) درسخون هستند و پر تلاش.

کلا بچه اگه درسخون باشه و درس رو دوست داشته باشه اونجا هیچ مشکلی نداره. 

هیچکی جز خودت، نمیتونه کمکت کنه و دستت رو بگیره. پس، روی هیچکی حساب نکن!!!!
العان ششم اند

کمپلکس رو بگیرید براشون. از اینترنت هم آزمون های قلمچی رو دانلود کنید. همین دوتا کار رو انجام بدید و تست ها رو کم کم بزنند خیلی هم خوبه. 

هیچکی جز خودت، نمیتونه کمکت کنه و دستت رو بگیره. پس، روی هیچکی حساب نکن!!!!

سلام عزیزم من خودم تیزهوشانم خیلی عالیه اگر فرد مورد نظر ظرفیت مورد نظر رو داشته باشه،در این صورت تمام زمینه های مسابقات و پیشرفت رو برات فراهم میکنن،ا امسال ازمون ۲۲۰۰۰۰۰ گرفتن