2821
2789
عنوان

تیز هوشان

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 43 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کمپلکس و نیترو شیراز هستیم

نیترو رو که هنوز دخترم شروع نکرده اونقدر تست هر روز بهش میدن که دیگه نمیرسه به کتاب دیگه. طفلی خیلی میخونه امیدوارم قبول بشه. و امیدوارم فقط هوش و ریاضی باشه.

هیچکی جز خودت، نمیتونه کمکت کنه و دستت رو بگیره. پس، روی هیچکی حساب نکن!!!!
تمام سوالاتش رو میتونه بزنه واسه پسر من خییلی سخت بود

آره. دختر من کمپلکس رو از اول مهر شروع کرد. یه ماه پیش تموم شده. الان تستایی که معلمشون میده میزنه. خودمم میگردم براش سوالای هوش استعداد تحلیلی پیدا می کنم میزنه.

البته میگما دختر من ریاضی و هوشش و البته علومش خوبه. اگه حفظی بیاد کارش سخت میشه. اصلا دوست نداره حفظیات رو

وای به نظرتون کسی که دولتی بوده ،میتونه؟؟

اره مدارس نمونه دولتی هیچ فرقی با تیزهوشان نداره من تیزهوشان بودم دوستم نمونه اونجاهم به همین اندازه رقابت بود چون دانش اموزاش گلچین شدن و با ازمون ورودی قبول میشن همشون باهوشن فقط از نظرهزینه تیزهوشان شهریش نسبت ب نمونه بیشتر بود

آره. دختر من کمپلکس رو از اول مهر شروع کرد. یه ماه پیش تموم شده. الان تستایی که معلمشون میده میزنه. ...

برای آزمون ورودی ،اگر کسی کلاس نرفته باشه ،نمیتونه موفق بشه؟؟باید کتابای خاصی بخونن؟

واقعا؟؟ 

عزیزم این مبلغ شهریه اصلا در مقابل شهریه مارس غیر انتفاهی چیزی نیست. امسال ابتدایی کلاس ششم حدود 10 میلیون شهریه اش بود

برای آزمون ورودی ،اگر کسی کلاس نرفته باشه ،نمیتونه موفق بشه؟؟باید کتابای خاصی بخونن؟

کتاب بخونند. و آزمون های قلمچی رو شرکت کنند. روی ریاضی خیلی کار کنید و اکه هنوز به کلاس ششم نرسیدن بچه هاتون، کتابهای ریاضی آی کیو و کتاب مرشد رو برای هر سال بگیرید و تست ها رو کار کنید. اگه کلاس نرن خودتون یکم باید بیشتر با بچه ها کار کنید.