2777
2789
عنوان

مامانم😱😱😭😭😭

670 بازدید | 31 پست

بچه ها توروخدا تو این شب عزیز برا سلامتی مامانم دعا کنید حالش بده جلو چشم داره اب میشه زجر میکشه کاری جز دعا از دستم بر نمیاد دعا کنید توروخدا😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم

خدایا همه مریضامونو شفا بده

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

برا مامان منم دعا کنید یه مدته مریضه مشکل کلیه داره     

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

الهی    

نگران نباش اصلا،من مطمئنم حتما حالشون خوب میشه  

انشاءالله به حق پنج تن سلامتیشون رو بدست بیارن  

درضمن انرژی و فکر منفی رو سعی کن از خودت دور کنی  

وقتی حالشون قراره خوب بشه ناراحتی دیگه چرا  

کروناگرفته ریه اشم درگیر شده حالش بده😔😔😭😭😭

چند روزه ؟

میتونی شرایط مادرتون رو بگید که از اولین روز چه علایمی داشته ؟

الان روز چندمش هست ؟

درحال حاظر چه علایمی داره ؟

چه داروهایی و غذا و دم کرده بهش میدید ؟

خدایا به حق بزرگیت مامان ایشون رو شفا بده 

وسلامتی همه پدر و مادر ها و خانواده رو حفظ کن الهی آمین خداجونم

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.

اللهم صل علی فاطمه وابیها وامها وبعلها وبنیها  وسرالمستودع فیها بعددما احاط بهی علمک

🍀🌹🍀🌹🍀🌹🍀🌹🍀🌹🍀🌹🍀🌹🍀

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

💛اللهم اشف کل مریض...الهی آمین💛💛اللهم اشف کل مریض...الهی آمین💛💛اللهم اشف کل مریض...الهی آمین💛💛اللهم اشف کل مریض...الهی آمین💛💛اللهم اشف کل مریض...الهی آمین💛

اللهم اشف کل مریض 

اللهم صل علے محمد و آل محمد و عجل فرجهم و سهل مخرجهم.

به حق زینب کبری (س)

«بسم اللّه‌ الرحمن‌ الرحیم

بِسمِ اللّه‌ دَواءٌ وَ الحَمدُللّه‌ شِفاءٌ وَ لااِله اِلاّ اللّه‌ کفاءٌ هُوَ الشّافی شِفاءٌ وَ هُوَ الکافی کفاءً اَذهَبِ البَأسَ بِرَبِّ النّاسِ شِفاءً لا یغادِرُهُ سُقمٌ وَ صَلَی اللّه‌ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ النُّجَباء.

(گفتن) «بسم الله» دواست، و«الحمدالله» شفاست و «لااله الّاالله» موجب کفایت است و «هوالشافی» شفا است و «هوالکافی» کفایت است؛ تو را به پروردگار مردم سوگند می دهم که بدی را دور گردانی و شفایی بدهی که هیچ بیماری در پی نباشد و درود پیوسته خداوند بر محمد و آل نجیبش نثار باد.»

«بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم، بسم‌الله النور، بسم‌الله نور النور، بسم‌الله نور علی نور، بسم الله الذی هو مدبر الامور، بسم الله الذی خلق النور من النور، الحمد الله الذی خلق النور من النور، و انزل النور علی الطور، فی کتاب مسطور، فی رق منشور، بقدر مقدور، علی نبی محبور، الحمدالله الذی هو بالعز مذکور، و بالفخر مشهور، و علی السراء و الضراء مشکور: و صلی الله علی سیدنا محمد و آله الطاهرین».

رفتید دکتر؟؟؟؟ دارو مصرف میکنن؟؟ 

ببین هیچ ترسی نداره. ادم روحیه میخاد. روحیتو ببازی تمومه

من باردارم ابان تو 6ماهگی کرونا گرفتم. همش الکی روحیه میدادم ولی خیلی وقتام از ترس گریه کردم بخاطر بچم

خداروشکر تموم شد رفت