2777
2789
عنوان

نظرسنجی مدل موعروس +عکس

363 بازدید | 13 پست

شل پایین یا شل بالا

پایین https://uupload.ir/files/9s63_screenshot_۲۰۲۱۰۲۱۲-۱۰۰۷۴۰_instagram.jpg

تعداد رای : 48
نظرسنجی
بالا
22
45%
پایین
26
54%
سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه عروسیت تابستونه بالا درست کن چون کلافه میشی گرمه. اگه من برگردم عقب مدل مو باز انتخاب میکنم

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

کلا شل خوب نیست برای عروس  آخر شب همشون رو ببینی قیافشون آشفته است

الان دیگ اینجوری نچرال و شل اروپایی مده..مراسمم ندارم فقط عکسه😅

اینکه یه شکل بود که

❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه.      پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌  عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم.  من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82   وزن هدف:50  در حال حاضر::

بستگى به فرم صورتت داره 

من پايينو خيلى دوست داشتم با تاج بلند ولى حرف آرايشگرم درست بود

براى صورتم سنمو کلا بالا برد

دلتنگ پدر و مادرم هستم   لعنت به اين کرونااااااا  
اگه عروسیت تابستونه بالا درست کن چون کلافه میشی گرمه. اگه من برگردم عقب مدل مو باز انتخاب میکنم

موهام بلندددد تا زیر با‌ سنم هس ولی چون عکسای با نوی باز داشتم و میخام الان کوتاش کنم اینجوری بزنم

بستگى به فرم صورتت داره  من پايينو خيلى دوست داشتم با تاج بلند ولى حرف آرايشگرم درست بود براى ...

جدییی؟من فرم صورتم بیضی هست همهههه مدلی خیلی میادبهم اماحس میکنم بالا بیشتربهم میاد