2777
2789
عنوان

کدوم گوری بودن؟؟؟؟😐

171 بازدید | 15 پست

این خواستگارایی که بعد ازدواج سروکلشون پیدا میشه مجردی کدوم گوری بودن؟؟!!😅چرا تاعقد میکنی کلی خواستگار برات پیدا میشه؟! حالااگر مجردی میبودی هیچکی نگات نمیکرد😅😅😅.شمام بعد ازدواج خواستگارداشتین؟

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله

چوم 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره😅😂😂 ولی من با عشقم ازدواج کردم😎😍

الحمدلله

اصلا حکمتش چیه خیلیااینجور بودن خخ

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله

خخخخ چون عقد میکنی بیشتر ب خودت میرسی بیشتر تو چشم میری

خواهش میکنم برام گزارش بزنید خانوما خداخیرتون بده الهی تواین ماه عزیز رجب حاجت روابشیدگزارش بزنید

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

خخخخ چون عقد میکنی بیشتر ب خودت میرسی بیشتر تو چشم میری خواهش میکنم برام گزارش بزنید خانوما خداخیرت ...

چشم

امتحان الهیه خخخ

خخخ

چشم

ممنون عزیزم الهی حاجت روا و خوشبخت بشی💖

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

اره منم دوسه تایی داشتم

من همین تازگی بعد سه سال ازدواج 😅