2777
2789
عنوان

بی فرهنگ نباشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 65 پست
آدم سوال رو از کسی میپرسه که بلد باشه جواب بده.... دیگه اضافه نمی‌کنه لطفا اونی که حالیش میشه جواب ب ...

باش باش گازنگیر🤪🤣

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو هم گوه منو خوردی....حقت بود 😂 

🤪🤪خورد خوراکتو ب کسی نچسبون گلم 

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....
دوستانه بهت میگم روادبیاتت کار کن اخه توسایت عمومی زشته بعضی حرفا 😁😁😁😁😎😄

دلم میخواد بی ادب باشم تو چرا اصرار داری گوه خوره من باشی؟ گشنته برو یه چی بخور گوه مردمو نخور 😂

واقعا جای تاسف داره بی ادب ریپلای نکن

🤭بزار بگه عقده هاش تخلیه بشه🤣🤣🤣

عقده ای مریض

ولش آرام جون مریضه 😏

دلم خواست 

اوکی 

فقط من و نکش

من جوونم کلی ارزو دارم😶

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر...