2777
2789
عنوان

بی فرهنگ نباشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 65 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حقت بود 🤪🤪🤪بی ادب🤣🤣🤣🤣بم حرف بد زشت زدی زشت آلو🤪🤪🤪🤪

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....

در جریان تاپیک یا پست خاصی که بخاطرش تاپیک زدین نیستم

ولی اگه اینجوری باشه هرکی میاد هرچی دلش میخواد میگه و هرکی هرکی میشه

وقتی حرف غیر عرفی زده میشه باید بهش تذکر داد تا حرف غیر عرف زدن باب نشه

أَرَأَيْتَ مَنِ اتَّخَذَ إِلَٰهَهُ هَوَاهُ أَفَأَنْتَ تَكُونُ عَلَيْهِ وَكِيلًا ﴿٤٣﴾ أَمْ تَحْسَبُ أَنَّ أَكْثَرَهُمْ يَسْمَعُونَ أَوْ يَعْقِلُونَ ۚ إِنْ هُمْ إِلَّا كَالْأَنْعَامِ ۖ بَلْ هُمْ أَضَلُّ سَبِيلًا ﴿٤٤﴾                               آیا دیدی کسی را که هوای نفسش را معبود خود برگزیده است؟! آیا تو می‌توانی او را هدایت کنی (یا به دفاع از او برخیزی)؟! آیا گمان می‌بری بیشتر آنان می‌شنوند یا می‌فهمند؟! آنان فقط همچون چهارپایانند، بلکه گمراهترند! (فرقان/43و44)
اگه منظورتون سایته سایت تبادل نظره عزیزم شما نمیتونی نظر بذاری و بگی من اجازه نمیدم کسی جوابمو بده ...

منظورم اینه که اگه من سوالی مثلا در موارد پزشکی میکنم، یکی چيزي حالیش نیست و به مزاجش خوش نمیاد حرف نزنه کسی دنبالش نمیفرسته. 

اگه منظورتون سایته سایت تبادل نظره عزیزم شما نمیتونی نظر بذاری و بگی من اجازه نمیدم کسی جوابمو بده ...

گاهی وقتا واقعا از طرف بیشتر ماها حرف می زنید... 🌹

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
دوستانه بهت میگم روادبیاتت کار کن اخه توسایت عمومی زشته بعضی حرفا 😁😁😁😁😎😄

دقیقا بی ادب ب منم همین گف🤪🤣

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....
مخاطب خاص تو سایت عمومی معنی نداره

آدم سوال رو از کسی میپرسه که بلد باشه جواب بده.... دیگه اضافه نمی‌کنه لطفا اونی که حالیش میشه جواب بده....!!!!!!! بلد نیست یا حال نداره یا خوشش نمیاد مجبور نیست چیزی بگه... 

نه بابا تازه فهمیدم چقدر گوه خور زیاد هست. 😂

کم_ادبیات# 😶😶

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
بودم تاپیکش😁

🤣🤣🤣🤣🤪🤪🤪🤪🤪