2777
2789
عنوان

اشتباه دکتر

140 بازدید | 13 پست

۵ ماه قیل اندوسکوپی دادم نرمال بود رفلاکس خفیف داشتم دکتر دارو دادن هر دارویی میخوردم سر دلم حس ترکیدن داشت و اسید برمیگشت سینم دکترم با تمام اصرار گفتن باید بخوری و من دچار درد بالای معده و سوزش پشت کمر میشرم بعد خوردن دارو معده

الان اندوسکوپی مجدد دادم زده دچار فتق هیاتال شدم 

مشکل از چیه ؟

دکترم که گردن نمیگیره میگه ربطی به داروهای من نداره

قفسه سینم میسوزه بعد غذا اما هیچ دارویی جواب نمیده

قبل اینکه دارو بخورم هیچ مشکلی نداشتم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمیدونم من با بدن سالم رفتم دکتر ناقص تحویل داد  چرا هر دارویی میخورم برعکس عمل میکنه  ک ...

نه فتق هیاتال مانداشتیم فقط کشاله‌ی ران

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀
نمیدونم من با بدن سالم رفتم دکتر ناقص تحویل داد  چرا هر دارویی میخورم برعکس عمل میکنه  ک ...

خب شایداز آندوسکوپی اینطور شدی اخرش ک چی دکترمثلا چیکارمیکنه برفرض ک قبول کرد..😐

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀

ربطی به دارو نداره عزیز ... بعد به قول شما دکتر با اون همه اطلاعات زده ناقصت کرده که بعید میدونم من البته ، ولی الان اومدی از نی نی سایتیا دنبال دلیل و راه حل میگردی ؟ اون وقت بدتر شد میخوای بندازی گردن کی ؟ پزشکت ؟   

🩸✌🏻 هرگاه دردی واحد بر همه تان سایه انداخت ، بدانید زمان تجلی✨️ نزدیک است . "عطار"

دارو باعث ایجاد فتق هیاتال نمیشه.

چرا هر داروی گوارشی میخورم دهنم ترش ترش میشه و دارو اسید رو سمت قفسه سینم میفرسته انگار 

دارو نمیخورم فقط توی طول روز دوتا سه بار ترش میکنم 

ربطی به دارو نداره عزیز ... بعد به قول شما دکتر با اون همه اطلاعات زده ناقصت کرده که بعید میدونم من ...

چرا هر داروی گوارشی میخورم دهنم ترش ترش میشه و دارو اسید رو سمت قفسه سینم میفرسته انگار 

قبل خوردن دارو ها روی فرم بودم 

دارو باعث ایجاد فتق هیاتال نمیشه.

ربطی به داروهات نداره

چرا هر داروی گوارشی میخورم دهنم ترش ترش میشه و دارو اسید رو سمت قفسه سینم میفرسته انگار  دارو ...

اگه واقعا فتق هیاتال شدید داری که با دارو علایمت کنترل نمیشه، شاید جراحی هم جز گزینه های درمانت باشه. با دکتر فوق گوارش مشورت کن.