2777
2789
عنوان

آشتی با خانواده ی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😅😅 راست میگه اگه شوهرت اصراری نداره چکاریه دنبال دردسری

چون فامیل نزدیکیم همه جا همو میبینیم

خسته شدم از دوری و قایم باشک بازی

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙
اشتس کن بخاطر شوهرت اما طوری رفتار کن همیشه و فاصله بگیر انگار برای اولین بار رفتی خونه یه غریبه ...

اینو خوب اومدی

من بعد از ۴سال رفتم خونه شون والا بدتر شدن و بهتر نشدن آشتی ام نمی‌فهمن چیه دیگه دوباره قهر کردم و ر ...

جدی میگی دوباره چیکار کردند مگه😐💔

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
من بعد از ۴سال رفتم خونه شون والا بدتر شدن و بهتر نشدن آشتی ام نمی‌فهمن چیه دیگه دوباره قهر کردم و ر ...

من یکسال و نیمه حتی سلامم نمیکردم

تو تغییر نکردی چون تو اون شرایط دیگه نیستی واکنش‌های درسته مطمعن باش اگه تو شرایط سخت گیر کنی همون آ ...

پس چیکارکنم آخه عمم هستش خسته شدم از قهر

جدی میگی دوباره چیکار کردند مگه😐💔

اونا شهر دیگه هستن رفتیم خونه شون با شوهرم سر چیز الکی دعوا انداختن سه تا خواهرانش جدا از ما غذا میخوردن پسرم۶سالشه و خیلی ام تمیزه اجازه نمیدادن از دستشویی داخل استفاده کنه میفرستادنش تو حیاط آخر سرم با خودم دعوا کردن سر اینکه پسرم به یکی شون گفته بود تو چقد سیاهی اونم چه دعوایی سه تا خواهری مونده بود موهامو بکنن

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
من یکسال و نیمه حتی سلامم نمیکردم

حالا یه امتحان بکن ولی اگه اذیت شدی سریع رابطه رو قطع کن معمولا خانواده شوهر با عروسی که یه بار قهر کرده تا ابد قهرن و توقع دارن عروس به پاشون بیفته

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
عزیزم هر جا دیدی بنا به وظیفه حتی سلام نداد سلام بده و دیگه کاری نداشته باش

ینی روز پدر خونشون نرفتم بعد اینهمه وقت

حالا یه امتحان بکن ولی اگه اذیت شدی سریع رابطه رو قطع کن معمولا خانواده شوهر با عروسی که یه بار قهر ...

مشکل من اینه شوهرمم نمیره خونه مادرم

عزیزم هر جا دیدی بنا به وظیفه حتی سلام نداد سلام بده و دیگه کاری نداشته باش

اینجوری شوهرمم خونه مادرم نمیره

مشکل من اینه شوهرمم نمیره خونه مادرم

تو بری اونم میاد؟

2790
2778
2791
2779
2792