2777
2789
عنوان

هرکی میخواد تا عید ۷کیلو کم کنه و خیلیم جدیه بیاد💪💪💪💪💪💪

| مشاهده متن کامل بحث + 26645 بازدید | 4440 پست
خب بزارشون ی جای دور که چشمت بهشون نیفته

اخه اینجا خونه خواهرمه خودش و شوهرش و بچه اش میخورن روم نمیشه بگم برشون دار😂😪

من چند وقته مهمونم😂

•••با چالشabremaman جونم وبا کمک یخچول جون جونیم هممون مانکن میشیم🥺😍❤️وزن اولیه ۵۵😒وزن هدف ۴۷_۴۸😎قدم153🐣•••عضواکیپ علمی تخیلی💎

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام خوشگلا 😘 گزارش امروز👇

گزارش#  

صبحانه : نان روغنی =۲۳۸

ناهار :نیمرو +لواش =۴۴۲

شام : سینه مرغ+سیب زمینی سرخ شده +لواش+ترشی=۸۶۹

میان وعده: خیار+پرتقال +سیب+چای دارچین+خرما+ذرت بوداده =۳۸۶

ورزشم کلا ۳۵ مین شد ....بچه ها من اصلا نمیتونم چالش چرخش روسی رو برم 🤦‍♀️☹

مجاز : ۲۱۸۰

مصرفی : ۲۰۰۰

۸ لیوان آب 

@چاوشین  

@abremaman‍ 

عزیزان امروز سالگرد پدرم هست ممنون میشم هرکسی میتونه فاتحه،صلوات،یا دعایی براشون بفرسته انشاالله سای ...

خدارحمتش کنه

وزن اولیه:۸۴.۵۰۰               وزن هفته اول:۸۳           وزن هفته دوم:۸۱.۴۰۰         وزن هفته سوم:۸۰.۹۰۰                                 وزن هفته چهارم:۷۶.۵۰۰           وزن هفته پنجم:۷۵.۸۰۰                          وزن هفته ششم:۷۴.۶۰۰     وزن الان:۷۲.۲۰۰        وزن هدف :۶۵🤩
@nesafi   آها فکرکردم خونه خودته😂😂

نه عزیزم مجردم😂

•••با چالشabremaman جونم وبا کمک یخچول جون جونیم هممون مانکن میشیم🥺😍❤️وزن اولیه ۵۵😒وزن هدف ۴۷_۴۸😎قدم153🐣•••عضواکیپ علمی تخیلی💎
نه عزیزم مجردم😂

الان وزنتو دیدم آخه چرا میخوای کاهش داشته باشی توکه خیلی خوبی،قدت هم نسبت به وزنت خوبه نیازی نیست کم کنی

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
الان وزنتو دیدم آخه چرا میخوای کاهش داشته باشی توکه خیلی خوبی،قدت هم نسبت به وزنت خوبه نیازی نیست کم ...

نمیدونم چرا خیلییی چاق دیده میشم رون پام و صورتم افتضاحه 😪

سلام ب همه‌ی خانومای پر انرژی و با انگیزه🥰

گزارش من:

صبحانه: یک لیوان شیر+ یک گردو

ناهار: ۱۲ق پلو + ۷ق قورمه سبزی+ ماست و خیار

شام: دو تا تخم مرغ آبپز+ گوجه

میان وعده: کشمش+ پرتقال+ خیار+ احتمالا سیب

کالری مجاز: ۱۲۰۰

کالری مصرفی: ۹۶۸

ورزش: نیم ساعت ورزش شکم و پهلو و حلقه+ ۴۵ تا چرخش روسی (ناگفته نماند ک من بیش از یکساله ورزش نکردم🙈)

@abremaman    

وزن اولیه: ۷۳.۵۰۰🤦قد: ۱۶۱/  وزن هفته‌ی قبل: ۷۱.۷۰۰/ وزن الان: ۷۱.۳۰۰ /هدف اول:۶۹😊/ هدف دوم:۶۳😁/ هدف آخر57😍 موفقیت را ابتدا در ذهنتان تصور کنید، سپس با چشم تان ببینید و بعد با جسم تان خلق کنید...
عکس پلیز تا نظر بدم😁✋🏻😂

میزارم دیدی لایک کن پاک کنم ریپ هم نزن پلیز🥺😂

امروز صبح گرفتم بفرستم واسه مامانم 😂😐

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز