2777
2789
عنوان

هرکی میخواد تا عید ۷کیلو کم کنه و خیلیم جدیه بیاد💪💪💪💪💪💪

| مشاهده متن کامل بحث + 26765 بازدید | 4440 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

گزارش#  

دیشب بعد دوازده شب :چیپس و لواشک =۴۴۴کالری😓

صبحانه:یک تخم مرغ نیمرو +دوکف دست نان=۳۱۱کالری

ناهار:الویه دوقاشق ق غ +یک کف دست نان +پیراشکی گوشت =۴۴۶ کالری

شام :پنیر خامه ای ۲۵گرم+یک کف دست نان =۱۵۴کالری

میان وعده یک شلغم خام ۳۴

کالری مجاز (بدون فست )۱۴۶۰

کالری مصرفی ۱۳۸۸

۲۵تا چرخش روسی 

@abremaman   گزارش امروزم عزیزم 😞

خسته از روحی که درگیر تن است...🕊️🖤

گزارش#   دیشب بعد دوازده شب :چیپس و لواشک =۴۴۴کالری😓 صبحانه:یک تخم مرغ نیمرو +دوکف دست نان ...

عزیزم چقدکاهش داشتی بااین طرزرژیم ؟؟؟

عضوگروه سبز💚💚 شروع۵۹ 💚💚وزن هدف۵۵💚💚
۱۶۲ هستم. من خیلی وقته رو ۸۴ تا۸۶ موندم.اصلا دیگه خسته شدم. ولی اینبار بیشتر سخت گرفتم. حتما پیاد ...

غذا هاتو چیکار میکنی من تازه شروع کردم ، خیلی سخت میگذره 😖،شوهرمم دوست داره لاغر باشم ولی به روم نمیاره موقع غذا خوردن ولی هی میگه بخور اگه نخوری منم نمیخورم و هله هوله و نوشابه هرروز میخره دیروز و امروز نوشابه نخوردم ولی هله هوله خوردم ...

عزیزم چقدکاهش داشتی بااین طرزرژیم ؟؟؟

تازه شروع کردم خیلی بی اراده و تنبل و عااااششق خوردنم دیروز و امروز که سخت میگذره😁

تازه شروع کردم خیلی بی اراده و تنبل و عااااششق خوردنم دیروز و امروز که سخت میگذره😁

همونه..اخه هروعده ات نون داشتی.... نونوکم بخورفقط یه وعده اونم ترجیحاصبحانه در حد۳۰ونهایتا۶۰گرم..روزایی هم ک میخای برنج بخوری اصلانون نخور...سه روزدرهفته مجازی برنج بخوری اونم نهایتا۷قاشق

آره.. سمیرا چطوری خرش کنم؟میخوام برم خونه مامانم این هفته سالگرد پدرمم هست یه سرم برم سرخاکش...واین ...

عزیزم شوهرت قطع رابطس باخانواده ات؟مال منم قطع رابطس

خانومابیاید دلم خیلی گرفته میخاستم تایپک بزنم ترسیدم اشناداشته باشم شاید خیلی مسخره باشه ولی خواهرم سررزیمش به من دروغ میگه مثلا زنگ میزنه ب من میگه رژیم چیه بخوربابادیوانه ای اونوقت خودش رزیم میگیره توی ۲۰ روز۵ کیلوکم کرده