2777
2789
عنوان

هرکی میخواد تا عید ۷کیلو کم کنه و خیلیم جدیه بیاد💪💪💪💪💪💪

| مشاهده متن کامل بحث + 26645 بازدید | 4440 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر تاالان خوبم من هر ۵ ۱۰مین ۶۰ ثانیه استراحت میکنم پهلوهام خیلی خوب جنع شده

یه سوال؟🤔

موقع حلقه زدن دستاتو کجا میزاری؟😁

من دستامو رو سینم نگه میدارم خیلی خسته میشم درد میگیره کتفم

من حلقه میزنم راه هم میرم اصلا ی لحظه یادم رف کجا میزارم۰😂😂😂😆😆

افففرین من یه بار اومدم راه برم قیافم دیدنی بووودا😂😂😂هی حلقه میوفتاد کج و کوله میشدم

سلام به همه. من دیروز فست بودم و ۵۵۰ تا کالری مصرف کردم ۸۰۰۰ قدمم راه رفتم.

ولی امروز تولدمه فکر نکنم بتونم کالری شماری کنم چون قشنگ میترکه کالری میره رو ۲۰۰۰ تا به خاطر کیک ولی به جاش فردارو هم فست میگیرم که جبران شه

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
سلام به همه. من دیروز فست بودم و ۵۵۰ تا کالری مصرف کردم ۸۰۰۰ قدمم راه رفتم. ولی امروز تولدمه فکر نک ...

تولدت مباااارک عزیزم 💃💃💃❤❤❤

کم بخور چیزی تا عید نمونده هااااااا.بچه ی نمونه نمیشیااااا😁

تولدت مباااارک عزیزم 💃💃💃❤❤❤ کم بخور چیزی تا عید نمونده هااااااا.بچه ی نمونه نمیشیااااا😁

اوهوم فقط مشکلم با کیکه وگرنه غذا کم میخورم قول میدم من باید تا عید بشم ۶۰ کیلو

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹

گزارش#  

قبل صبحانه یک قاشق سویق جو با  چای 

صبحانه 

دو قاشق املت  ۲.۵ کف دست نون سنگک

میان وعده: سیب.یک قاشق چای خوری  ارده و عسل،

شام یک لیوان دوغ با سبزیجات +۸ قاشق عدس پلو 

میان وعده شب : شیر و دارچین

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز