2777
2789
عنوان

روتین پوستی😌

| مشاهده متن کامل بحث + 2375 بازدید | 80 پست
من یجا خوندم ک گفته بود چون آبرسانه باید بعدش مرطوب کننده زد ولی آخه زدنه مرطوب کننده اونم زیر چشم خ ...

من میزنم زیر چشمم چیزی نشده 

از تمام دشواری‌هایی که آدم باید با آن روبرو شود، هیچ چیز به اندازه‌ی عمل ساده‌ی انتظار کشیدن، مجازات کننده نیست...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یجا خوندم ک گفته بود چون آبرسانه باید بعدش مرطوب کننده زد ولی آخه زدنه مرطوب کننده اونم زیر چشم خ ...

کی همچین چیزی گفته بعدش دیگه نیازی به هیچی نیست

بلفامدم اصلا میلیا زا نیست اگه تیرگی داری اون مدلشو بگیر 

برای اینکه الودگی هایی که که در طول روز میاد رو پوست رو عمقی تمیز کنه حتی با شستشو هم ممکنه ی مقدار ...

یعنی بعد شستن تونر رو باید بزنیم من فقط وقتی ارایش دارم میزنم تونر گارنیه

از تمام دشواری‌هایی که آدم باید با آن روبرو شود، هیچ چیز به اندازه‌ی عمل ساده‌ی انتظار کشیدن، مجازات کننده نیست...
چی؟ مرطوب کننده؟

سرم ابرسان هیالورونیک من مارک رولوشن میزنم

من پوستم چربه.با شامپو‌بچه‌بعد از حمام‌صورتمو‌میشورم.خیلی صورتم نرم میشه و‌میزان چربیه پوست رو هم تنظیم کرده.معمولا صورتم با صابون قرمز و‌خشک‌میشه.واسه همین ژل صورت استفاده میکنم.آب هم زیاد میخورم واسه همین یه حالت شادابی داره پوستم.و محلول ضد باکتری برای پیشگیری از جوش صورت.کرم آبرسان لدورا خوب هست.

.....
کی همچین چیزی گفته بعدش دیگه نیازی به هیچی نیست بلفامدم اصلا میلیا زا نیست اگه تیرگی داری اون مدلشو ...

طرف اومده ب حساب اینکه واسه صورت باید همچین کاری کرد ، ب این نتیجه رسیده بود ک واسه زیر چشمم باید اینکارو کرد!!!!

خب پس خیالم راحت شد مرسی عزیزم

من پوستم چربه.با شامپو‌بچه‌بعد از حمام‌صورتمو‌میشورم.خیلی صورتم نرم میشه و‌میزان چربیه پوست رو هم تن ...

عزیزم صورتتون رو با شامپو بچه نشورید خیلی توصیه میکنن ک اینکار باعث میشه پوست صورت آسیب ببینه بهتره ک از فوم یا شوینده مخصوص صورت استفاده شه

مرطوب کننده زردچوبه نوتریژینا 179 تومنه

مرطوب کننده سیمپل 200

مرطوب کننده پوست چرب فیس دوکس دکتر برام نوشت 

هر سه تارو داشتم عاشق دوتای اولی ام اخری ام خوبه راضیم

‏چیز پیش‌پا افتاده‌ای ما را تسلا می‌دهد زیرا چیز پیش‌پا‌ افتاده‌ای ما را آزار می‌دهد
عزیزم ماهی چند میشه هزینه هاش ؟ فک کنم بالای ۲ تومن بشه اره؟

تنوع محصولات خیلی بالاست و همچنین قیمت 

میتونی متناسب با بودجت خرید کنی محصولات ایرانی با کیفیتم داریم میتونی برا اونایی که ضروری تره بودجه بیشتری کنار بذاری من فیس واش و تونر برام خیلی مهمن اونا رو از برندای خارجی انتخاب میکنم بقیشون ضرورتی ندارن

به نام خدا

پوستم چربه

محصولات ليراک براى پوستم

محصولات ميس ادن براى موهام 

بسلامتى ليراکو تموم کردم و خيلىىىىىىىى گرون شده  

الانم تصميم براى ميکرونيدلينگ دارم ولى نميدونم هزينش چقدره

دلتنگ پدر و مادرم هستم   لعنت به اين کرونااااااا