گوگولی_ناز۱۳۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 4126 عنوان رنگ مو 81 بازدید | 11 پست سلام دوستان موهام چهاررنگ شدهدنبالش دکلره پایه ۱۰ یه کم بالاتر دکلره پایه ۸بالاتر قهوه ای تیرهریشه هم مشکیبراعید چه رنگی بذارم قشنگ بشه؟ تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی. میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی 1399/11/25 | 18:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
neda__banoo عضویت: 1398/05/30 تعداد پست: 10421 مشکی پر کلاغی کن دیگه هم دست به موهات نزن. اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
گوگولی_ناز۱۳۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 4126 مشکی پر کلاغی کن دیگه هم دست به موهات نزن. اگه روی دکلره مشکی بذارم پاک نمیشه؟ تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی. میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی
گوگولی_ناز۱۳۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 4126 موهای من خرماییه بنظرتون رنگ کنم یا ن اگه سفیدی نداری نه رنگ نکن پشیمون میشی تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی. میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی
liamir عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 2225 اگه سفیدی نداری نه رنگ نکن پشیمون میشی ن ندارم اصلا.مامانمم میگه زیاد رنگ بزدری موهات زود سفید میشه خدایا یاورم باش☝☝☝
neda__banoo عضویت: 1398/05/30 تعداد پست: 10421 اگه روی دکلره مشکی بذارم پاک نمیشه؟ نه عزیزم پاک نمیشه اما رنگ شماره سه بزار که بعدا خواستی عوض کنی به مشکل نخوری،سال جدید هم رنگ تیره رو بورسه دیگه دست به موهات نزن که خراب نشه. اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
گوگولی_ناز۱۳۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 4126 نه عزیزم پاک نمیشه اما رنگ شماره سه بزار که بعدا خواستی عوض کنی به مشکل نخوری،سال جدید هم رنگ تیره ر ... شماره ۳ چه مارکی بخرم تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی. میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی
گوگولی_ناز۱۳۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 4126 ن ندارم اصلا.مامانمم میگه زیاد رنگ بزدری موهات زود سفید میشه گذشته از سفید شدن رنگ موی طبیعی یه چیز دیگست تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی. میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی
neda__banoo عضویت: 1398/05/30 تعداد پست: 10421 شماره ۳ چه مارکی بخرم خارجی بگیر عزیزم ایرانیها با شست و شو تغییر رنگ میدن و موهات رو هم خراب میکنن،رنگهای ایتالیایی از همه بهترن اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
liamir عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 2225 گذشته از سفید شدن رنگ موی طبیعی یه چیز دیگست پس نمیزارم دیگه.مرسی خدایا یاورم باش☝☝☝
گوگولی_ناز۱۳۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 4126 خارجی بگیر عزیزم ایرانیها با شست و شو تغییر رنگ میدن و موهات رو هم خراب میکنن،رنگهای ایتالیایی از هم ... مرسی عزیزم تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی. میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی