2821
2789
عنوان

دعوای فامیلی

839 بازدید | 4 پست

سلام دوستان.شما تو دعواهای فامیلی ری اکشنتون چیه من خیلی دلشوره دارم اخه من خیلی ادمی ام که باهمه مدارا میکنم و سعی میکنم به کسی چیزی نگم ک ناراحت شه ولی مامانم اینطوری نیست راحته

الانم خواهرش از دست زجرهای شوهر خواهرش و بی توجهی های کم و بیش بچه هاش افتاده بیمارستان میگن کمائه تشنج کرده بود.الان رفته هرچی دلش خواسته به دخترخالم گفته اونم ازون زود رنجاس ولی تا حدی فکر میکنم مامانم حق داشت  من اصلا قطع رابطه ام بکنیم باهاشون برام مهم نیست ولی خیلی استرس دارم.شما اینطور موقع ها چیکار میکنید.دعوا و قهر و کینه خیلی به شدت ازارم میده 

شبیه همیم من فاصله میگیرم 

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منی ک هیچ نقشی ندارم چیکار کنم.هی به خودم میگم احمق توکه هیچ‌کاره ای چرا حرص میخوری ولی هی حرص میخور ...

من مقصر باشم معذرت خواهی میکنم ولی وقتی توجریانی منو میندازن وسط تایه جایی ازخودم دفاع میکنم وبعدش کلا وانمود میکنم طرفم وجود نداره نیستش سعی میکنم هیچ حرکت وحرفش بهم تاثیرنکنه تازگیا منم خیلی استرسی شدم معده درد میشم شدید ازاینده خودم میترسم با سن کم زخم معده بگیرم وهزارتادرد... برای همین خودمو درگیرنمیکنم حتی اگه درگیردعواشده باشم فقط فاصله میگیرم شمام باجریان پیش برو ببین چند چند میشه اگه دوباره رفت وامد خب طبیعی باش اگه نه، نه اهل بدگویی باش نه کم محلی 🌺

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘