دلمه_برگ_موو مدیر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 1303 عنوان قدتون چنده؟ | مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 33 پست سلام خانما قد من حدود ۱/۶۰ هست و احساس میکنم مانتو بلند آزاد بهم نمیاد شما قدتون چقدره و بیشتر چ مدل مانتوهایی میپوشین؟ کاربر نیمه قدیمی ام از همه کسایی ک لطف کردن و کاربری دومم رو هم ترکوندن کمال تشکر رو دارم😑خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت سپردم مواظبش باش💟 1399/11/25 | 16:36 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلمه_برگ_موو مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 1303 منم۱۶۰ولی خب اندام مهمه لاغری بهت میاد لاغرم..تو تاپیکای قبلیم عکس مانتو هست..حوصله داشتی نگاه کن نظر بده کاربر نیمه قدیمی ام از همه کسایی ک لطف کردن و کاربری دومم رو هم ترکوندن کمال تشکر رو دارم😑خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت سپردم مواظبش باش💟
99ahmadiparvin عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 191 لاغرم..تو تاپیکای قبلیم عکس مانتو هست..حوصله داشتی نگاه کن نظر بده دیدمش اسکرین گرفتم خودمم بدوزم خخخخ خیلی خوشکل بود کوتاش این مدل جذاب تره
دلمه_برگ_موو مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 1303 دیدمش اسکرین گرفتم خودمم بدوزم خخخخ خیلی خوشکل بود کوتاش این مدل جذاب تره منم با قدش مشکل دارم..حالا نهایتش میگم قدش بلند بود بدم کوتاه کنن ولی هر طور شده بخرمش😅 کاربر نیمه قدیمی ام از همه کسایی ک لطف کردن و کاربری دومم رو هم ترکوندن کمال تشکر رو دارم😑خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت سپردم مواظبش باش💟
99ahmadiparvin عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 191 منم با قدش مشکل دارم..حالا نهایتش میگم قدش بلند بود بدم کوتاه کنن ولی هر طور شده بخرمش😅 به دل خوش بخری خیلیم جذابه مدلش ترند م هست