دلمه_برگ_موو مدیر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 1303 عنوان قدتون چنده؟ | مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 33 پست سلام خانما قد من حدود ۱/۶۰ هست و احساس میکنم مانتو بلند آزاد بهم نمیاد شما قدتون چقدره و بیشتر چ مدل مانتوهایی میپوشین؟ کاربر نیمه قدیمی ام از همه کسایی ک لطف کردن و کاربری دومم رو هم ترکوندن کمال تشکر رو دارم😑خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت سپردم مواظبش باش💟 1399/11/25 | 16:36 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sahra2450 عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 5832 منم مثل توام مانتو خیلی بلند زشت میشممانتویی ک خیلی بهم میاد تا روی زانومه و اکثرا مانتوهام چندسانت بالای زانوعه ماهایی ک بلندنیستیم باید زانوبه پایینمون دیده بشه
دلمه_برگ_موو مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 1303 خوش به حال ۱۷۰یا کاربر نیمه قدیمی ام از همه کسایی ک لطف کردن و کاربری دومم رو هم ترکوندن کمال تشکر رو دارم😑خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت سپردم مواظبش باش💟
دلمه_برگ_موو مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 1303 منم مثل توام مانتو خیلی بلند زشت میشم مانتویی ک خیلی بهم میاد تا روی زانومه و اکثرا مانتوهام چندسان ... هیییی نگو یه مانتو میخام بگیرم قدش ۱۱۸ میترسم بهم نیاد😢 کاربر نیمه قدیمی ام از همه کسایی ک لطف کردن و کاربری دومم رو هم ترکوندن کمال تشکر رو دارم😑خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت سپردم مواظبش باش💟
sahra2450 عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 5832 هیییی نگو یه مانتو میخام بگیرم قدش ۱۱۸ میترسم بهم نیاد😢 اگه لاغرباشی مشکلیم نیس ولی اگه وزنت بالای ۶۵باشه بهت نمیاد قطعا
_zohal_ عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 2360 من 154همیشه کوتاه میپوشیدم حس میکردم بلند بهم نمیاد . ولی الان عبا پیراهنی میپوشم . دوستان خیلی محتاجم به دعا . میشه لطفا دعام کنید و برام یه صلوات بفرستید.
Belle عضویت: 1395/06/24 تعداد پست: 22147 ۱۶۰معمولا کت میپوشم یا مانتو کتیالبته برا تابستون مانتو عبایی جلو بازم میپوشم عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
دلمه_برگ_موو مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 1303 اگه لاغرباشی مشکلیم نیس ولی اگه وزنت بالای ۶۵باشه بهت نمیاد قطعا لاغرم ۶۰کیلو خواهرشوهرم هم سایز منه مانتو میپوشه تا مچ پاش ولی بهش میاد تو تاپیک قبلیم عکس مانتویی ک میخام بگیرم هست دوستان ک همه گفتن زشته 😂شما یه نظر بده لطفا کاربر نیمه قدیمی ام از همه کسایی ک لطف کردن و کاربری دومم رو هم ترکوندن کمال تشکر رو دارم😑خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت سپردم مواظبش باش💟
sahra2450 عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 5832 دیدم عزیزم چرااا قشنگه که خاصه خوهمونجور ک گفتم رو زانوعه خیلیم مناسب قدتههمین رنگشم شیکه
دلمه_برگ_موو مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 1303 دیدم عزیزم چرااا قشنگه که خاصه خو همونجور ک گفتم رو زانوعه خیلیم مناسب قدته همین رنگشم شیکه ممنون دوستم 💓💓 کاربر نیمه قدیمی ام از همه کسایی ک لطف کردن و کاربری دومم رو هم ترکوندن کمال تشکر رو دارم😑خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت سپردم مواظبش باش💟