2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

162 بازدید | 19 پست

رابطه اتون با خواهر شوهر چ جوره؟ما کلا کن فیکون هستیم فقط ظاهری خوبیم سایه همو با تیر میزنیم   شوهرم همین یه خواهر داره وگرنه به من بود با همینم رفت و آمد نداشتم بس که موزیه ،مثلا یه روز خونه مادر شوهرم باشم انقدر اسمشو میاره دیگه حساسیت گرفتم 

شوهر_ندارم# شرمنده😂✌🏻

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو یه شوهر که خواهر نداشته باشه راحت تری بخدا    

شایدم داشت ولی سیاست قبل ازدواج باید یاد بگیرم 😂😂😂😂😂 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   

باهاشون خوبم ولی خواهرشوهر بزرگم خیلی بهم حسادت داره و دقیقا حسودیش و رفتاراش عین مادرشوهرمه، هر چی هم بلا سرش میاد حالیش نمیشه که از دل کینه ای که داره هس.....

در کل باهاشون خوبم و میسپارم به خدا ، چپ و راست هم صایع میشن ولی باز روشون زیاده ....

انقدم تیپ میزنم و به خودم میرسم میرم خونه ی مادرشوهرم خواهر شوهر بزرگم منو هر وقت میبینه کهیررررر میزنه😂😂😂

با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍😍😍😍