2777
2789
عنوان

عکس

120 بازدید | 17 پست

https://uupload.ir/files/s0dm_screenshot_۲۰۲۱۰۲۱۲-۱۶۵۱۳۹_instagram.jpgببچه ها اینو سفارش دادم قشنگه؟۱۹۸۰۰۰قیمتش هیکل منم مث این دختره تو عکسه امیدوارم بهم بیاد

از چه می ترسی دگر بعد از سیاهی رنگ نیست....گرچه تنهایی ولی بی تکیه گاهی ننگ نیست...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگه همینه هیکلت خیلی خوب میشه

مبارکت باشه گلم و به شادی بپوشیش

از خون جوانان وطن لاله ،وطن لاله دمیده🌷خدایا اگه هستی یه نشونه بفرست منتظریم. خداجونم دوستت دارم بابت نگاهت !!ممنونم که ناامیدمون نکردی!!بازهم کمکمون کن که تو یاری دهنده ما هستی که همون چیزی بشه که حقمون

ژینا دیگ

عه اسم واقعیته؟ من فکر نمیکردم  

تیکر تولدشه:) اسفندی ام اونقدرنبودی که دیگه جای خالیت حتی با بودنت هم پر نمیشه. ولی الان اونقدری همدیگه رو دوست داریم که هیچکس رو به غیر اون نمیخوام 
عه اسم واقعیته؟ من فکر نمیکردم    

ار یسریا اینستا تلمو دارن 

دیدن ک اسممه 

اینجام دیدن هم گردنبندمو هم پیامو نشون دادم😂

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

چ ارزون

کاربری دوممه  برای آزادیم صلوات  میفرستی  فرستادیریپلی کن منم برات بفرستم مثله عددیک تو جدول ضرب باش به هرکسی به اندازه خودش بها بده🙌تهمت مثله زغاله اگه نسوزونه سیاه میکنه🚶‍♀️🚶‍♀️چه سخته محرم ترین آدم بهت نامحرم ترین باشه برات💔
ار یسریا اینستا تلمو دارن  دیدن ک اسممه  اینجام دیدن هم گردنبندمو هم پیامو نشون دادم😂

اینستاتو بده فالوبزنم

تیکر تولدشه:) اسفندی ام اونقدرنبودی که دیگه جای خالیت حتی با بودنت هم پر نمیشه. ولی الان اونقدری همدیگه رو دوست داریم که هیچکس رو به غیر اون نمیخوام