2777
2789
عنوان

اخ جووووون دعواااااعه

| مشاهده متن کامل بحث + 1781 بازدید | 164 پست
من تازه بعد مدتها اومدم دعوا شروع شد انگار قدمم نحس یا شومه

این چه حرف و نظریه در مورد خودتون وااای اینجوری نگووو دیگه ازین امضا حس بازنده بودنتو گرفتم بازنده منظور بدی ندارما منظورم دید بد به خود اعتماد به نفس نداشتن البته اگر جدی گفتی 

شایدم نه 

انقدر عقده ای جل الخالق😐

اره بخدا

حتی تاپیک یکیشونو دقیقا یادمه میگف برین واسه فلان تاپیک توی داغ ترینا گزارش بزنین

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان این تاپیک استارتر مثل هیزم ریختن توی آتیش دعواست. اما با احترام میگم که اخطار لغو کاربری رو فق ...

منم داشتم شوخی میکردم دوست عزیز و خیلیم خوب میدونم کی باید  بگه🙄

وقتی تصمیم به انجام کاری گرفتی درهای دو دلی را ببند
واقعا...این دختره اوا با همه ظاهرا مشکل داره.تاپیکاشو خوندم واسه هم تاپیک زده مهمد کودکه اینجا

کی؟

به چه زبونی باید بگم لایک نکنین دوستان؟                                                                                         بچه هایی که نهمن و سردرگمن برای انتخاب رشته، باید بهتون بگم که مام یکی دو سال پیش به هوای کباب رفتیم تجربی ولی خر داغ میکردن:|                                                                                     خانما معمولا از من میپرسن که توی سالن (سنگنوردی) خانم متاهل هم هست ؟ باید بهتون بگم خانم باردار یکی دو ماهه و خانم بچه دار هم توی باشگاه داریم . و در مورد رنج سنی، یکی از خانم هایی که دقیقا با من شروع کرد و اومد باشگاه 49 سال سن داشت الان خودش باشگاه داره:)                            دوستان خوب دقت کنین تاپیک های بنده خار دارن نه تنها اون ، بلکه پستامم خار دارن                                                                             سه نفر هستیم از سه دنیای متفاوت:)

عامو من قفل کنم بهتره 

بی جنبه های حسود پلاستیکی ..خب گزارش چرا اخه 

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 
😐😐😐😐منی ک ی گوشه نشستم دارم هویچ میخورم ب من چهههههههه ؟

قبول کن دیگه عزیزم.

کاش گزارش بزنن تاپیکت بترکه .

آخه چی میشه یکمم تاپیک های خوب بزنید آدم سرگرم شه.

تمام حرفام با احترام بود💚

⁦💚☁️⁩وسعت قلمرواش فراتر از آسمانها و زمین است🌏💙

بسهههه بزارین نوبت منم بش

هی بروز رسانیو میزنم یه تومااار میاد بالا دوساعت باید بشینم بخونم 

یواش_یواش_یواشتر#  

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
منم داشتم شوخی میکردم دوست عزیز و خیلیم خوب میدونم کی باید  بگه🙄

ولش بابا هویچتو  بخور 

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 
این چه حرف و نظریه در مورد خودتون وااای اینجوری نگووو دیگه ازین امضا حس بازنده بودنتو گرفتم بازنده م ...

شوخی کردم بابا 

من یه چند روزه غیب میشم بعد ها میام میبینم غوغا به پاس 

شانس منه مثلا 😂😂😂😂

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
قبول کن دیگه عزیزم. کاش گزارش بزنن تاپیکت بترکه . آخه چی میشه یکمم تاپیک های خوب بزنید آدم سرگرم ش ...

قلف میکنم 

بسهههه بزارین نوبت منم بش هی بروز رسانیو میزنم یه تومااار میاد بالا دوساعت باید بشینم بخونم  ...

دارم قلف میکنم راحت بخون 😂💃

اره بخدا حتی تاپیک یکیشونو دقیقا یادمه میگف برین واسه فلان تاپیک توی داغ ترینا گزارش بزنین

انگار اومدن مسابقه بدن ، خوندم تاپیک آخرتو این آوا خانم چیکار کرده، قضیه دهه هشتادیا چیه ؟

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی)