2777
2789
قربونت عزیزم مرسی منم امروز موعدم بود میگفتم ۸۰ درصد باردارم اما دیشب پری شدم حالم گرفته شد😔😂 اگه ...

فدای تو عزیزم😁ما چون ممکنه جشن بگیریم یه ذره ترسشو دارم. خداکنه منم همین روزا پری شم و شما هم این ماه آخرین ماه پریودتون باشه😍

مررررسی عزیزم حرفات دلگرم کننده بود😘 ببخشید یه سوال گلم قرص اورژانسی فقط درصورتی بخورم که مطمئن باش ...

اگر خیلیی شک داشتی هم میتونی بخوری اما همین اورژانسیشم نباید هر دفعه تا شک کردی بخوری

اگر اوصاع خیلی حاد بود بخر بخور 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدای تو عزیزم😁ما چون ممکنه جشن بگیریم یه ذره ترسشو دارم. خداکنه منم همین روزا پری شم و شما هم این م ...

اهان میترسی ۳نفره توجشنتون باشی😁😂😂

انشاالله عزیزم انشاالله ببینیم خدا چی میخواد دیگه🤧😍😘❤

من 1 ماه فقط از خونه داریم گذشت اقدام به بچه کردیم حامله شدم نزاشتم طول بکشه

کاره خوبو شما کردی من ۱۸ سالم بود عروسی کردیم میگفتم ۴سال بعد باردار بشم الان دوسال گذشته ۵ماه اقدامم هنوز نشده  کسی هم نبود بگه جلوگیری نکن

گلم من خودم چند سال نمی تونستم بچه دار شم پیش خانم دکتر لک رفتم کلا می گفتن قرص ضد بارداری می تونه عامل کیست
نازایی شه تو سایت خانم دکتر سر بزن مطلب خوبی داره خیلی دکتر خوبی هم هستن @drprvanehlak

قرص از قبل نخور فقط اگه  از دستتون در رف فوقش قرص اورژانسی بخور از اونایی که فقط دوتا قرصه بعد ...

سلام 

ب داروخانه چی بگم قرص اورژانسی؟ فقط؟

تا چندروز قرص رو باید خورد دقیقا و چندبار در روز ؟

مرسی

سلام  ب داروخانه چی بگم قرص اورژانسی؟ فقط؟ تا چندروز قرص رو باید خورد دقیقا و چندبار در روز ؟ ...

همون موقعی که شک کردی 

باید بخوری با فک کنم دوازه یا ۸ ساعت بعدش اره قرص اورژانسی دوتا دونس همش 

بعد روشم نوشته بود مصرف بیشتر از دو یا سه بارش در سال ضرر دارع خ ب نیس

2790
2778
2791
2779
2792