2777
2789
عنوان

حالم خرابه

77 بازدید | 11 پست

سلام کسی هست که خودش یا اطرافیانش ریه ش توی کرونا درگیر شده باشه علائمش چی بوده؟ من چهار پنج روزه که مریضم اول از گلو درد ساده شروع شد یک روز بود فقط بعدش خوب شدم دو روز بعدش حس بویاییم از بین رفت دیگه تقریبا شکم از بین رفت که کروناست،هیچیم نبود نه تب نه لرز نه بدن درد تا دیشب که از شدت سرفه نزدیک.بود خفه بشم هرکاری میکردم سرفه م تمومی نداشت از کسی که توی کرونا ریه ش درگیر شده بود پرسیدم گفت من سرفه نداشتم واقعیتشم اینه که میترسم کرونا نباشه برم بیمارستان کرونا بگیرم شوهرم تا صبح بهم بخور جوش شیرن داد دوتا سیر داد که یکیشو جویدم و تو دهنم به بدبختی نگهداشتم شربت اکسپوکترانتم خوردم ریه م آروم شد کسی تجربه ی درگیری ریه رو داشته؟چطوری بوده

خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍

زنگ به ۴۰۳۰ زدم یه دختر جواب داد گفت استراحت کنید گفتم همین گفت برید دکتر خدافظ ☹️

خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم سراغ ندارم انشاءالله هیچی نیست و سلامتیت رو بدست بیاری الان حالت بهتره؟!    

سلام عزیزم خوبی؟بیچاره شدم اصلا حالم خوب نیست

چی انتظار داشتی ازشون      

هیچی والا همینکه گوشی رو برداشت ممنونشم

سلام عزیزم خوبی؟بیچاره شدم اصلا حالم خوب نیست

سلام عزیزجانان،خوبم  

وای  چیزی نیست،تحمل کنی این چند مدت بگذره حتما حالت بهتر میشه

راستی دکتر که رفتی جوابت رو چی داد؟! انشاءالله هیچی نباشه  

سلام عزیزجانان،خوبم     وای   چیزی نیست،تحمل کنی این چند مدت بگذره حتما حالت بهتر م ...

دکتر نرفتم اما امروز میرم 

هیچی والا همینکه گوشی رو برداشت ممنونشم

ولی من یکی اینجوری کنه بهم حتما شکایتش رو میکنم 

این چه طرز جواب دادنه! اصلا این رشتش این نیست،همینجوری یکی رو آوردن گذاشتن پشت تلفن هیچی به هیچی تازه جواب مردم رو چی میده

ولی من یکی اینجوری کنه بهم حتما شکایتش رو میکنم  این چه طرز جواب دادنه! اصلا این رشتش این نیست ...

معلوم بود سواد کافی نداره در واقع فقط گذاشته بودنش فقط تلفن جواب بده وگرنه وظیفش بود یه سری سوال لااقل بپرسه یکسری هم راهکار بذاره جلو پای آدم