2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چی مثلا؟؟؟

یه سوالی چیزی ازش بپرس . بگو اتفاقا میخاستم بهتون پیام بدم و اینا ی سوال داشتم ...

البته خودم روم نمیشه اصلا جواب پیامشو بدم 😂

حالا بزار ی چی برات تعریف کنم . 

چن شب پیش دیدم چتای ی هفته پیشمونو لایک کرده ترسیدم نکنه پستی چیزی اشتباهی براش رفته باشه و کلی استرس گرفتم بعد دیدم اومد ریپ زد رو استوریم . رفتم نگاه کردم دیدم چتا قبلیمونو دسش خورده لایک کرده خاسته ماس مالی کنه رو استوری ریپ زده 😆🤣

ادم کسیو که دوس داره بی محل نمیکنه 🍬🐾

متاسفانه قانونشه چرا ؟ نمیدونم ؟

تو اول رابطه نباید محل زیادی بزاری 

پسرا به کسی توجه میکنن که راحت بدست نیاد 

نظر شماهم محترمه 

متاسفانه قانونشه چرا ؟ نمیدونم ؟ تو اول رابطه نباید محل زیادی بزاری  پسرا به کسی توجه میکنن ک ...

من واقعا از یکی خوشم نمیاد بهش بی محلی میکنم ولی اون فکر میکنه دارم ناز میکنم . راه حلی براش داری ؟😐

اینجوری فک میکنه ازش خوشش نمیاد دیگ ریپلی نمیکنه😐😂

ریپلی کنه هم میخگه خب این که اوکیه پس ورق میفته دستشو دختر خانوم باید تا تهش منت اقا پسر بکشه 

دختره و ناز کردنش دختره و سر سنگین بودنش 

البته این نظر منه شایدم همه پسرا هم عقیده با من نباشن ...

ینی باید چی میگف ؟🤔

نميدونم تو چى گفتى ك گفته تنكس ولى كلا خوشم نمياد از اينايى كه ميگن tnx يا thnks  يا mc اينا 

چيه جوهر گوشيت ك خشك نميشه قشنگ بنويس بي حوصله-_-البته سليقه من اينجوريه ديگه

شتتتتت لعنتیییی چرا آخههههه؟؟؟؟ یعنی نمیشناستت ؟  خو پ بش بگو من فلانی ام و اینا بعد سوالتو بپ ...

وااای نههه اینا یه اکیپن منم کاملا میناسن😂بعد حالا هرروزم میبینمشون روم نمیشه بگم من فلانیم😑بعدشم اینا کلا رل مل نمیزنن فقط خودم سبُک میشم⁦☹️⁩

نميدونم تو چى گفتى ك گفته تنكس ولى كلا خوشم نمياد از اينايى كه ميگن tnx يا thnks  يا mc اينا&nb ...

عکس خواهر زادشو که تازه متولد شده بود گذاشته بود نوشته بود متولد شدنت مبارک منم نوشتم قدمش مبارک باشه چه جوگولیه