2777
2789

داداشم سه سال نامزد بود این دوسال با نامزدش هر ماه ی هفته خونه من بودن نامزدش هم مثل ی مهمون غریبه میومد میخورد میخوابید این دوسال هیچی نگفتم گفتم عیب نداره 

الان چند ماه ازدواج کردن ماهی دو هفته خونه منن زن داداشم ک هیچ کمک نمیده برامم مهم نیست دیگ حتی رخت خوابشون خودم پهن میکنم و جمع 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داداشم سه سال نامزد بود این دوسال با نامزدش هر ماه ی هفته خونه من بودن نامزدش هم مثل ی مهمون غریبه م ...

رو چه حساب؟ به نظرم یه چیزایی هست که کامل نگفتی. آخه کدوم داداش و زن داداشی اینهمه میره جایی میمونه؟ 

یه خانم مستقل و قوی 

خستگیم از اینکه خیلی شلخته هستش مثلا موهاشو تو اتاق خوابم شونه میزنه میریزع رو موکت دیگ جمع نمیکنه بهشم ب خوبی تذکر دادم هر دفعه موهاشو شونه کرده ولی بازم اصلا اهمیت نمیده کل فرشامو مو ورداشته مهمون میاد جلشون از خجالت آب میشم همش باید نبتون دستم باشه 

رو چه حساب؟ به نظرم یه چیزایی هست که کامل نگفتی. آخه کدوم داداش و زن داداشی اینهمه میره جایی میمونه؟ ...

بخدا قسم اگه دروغ بگم یا یک کلمه رو از جدا بندازم 

داداشم سر کار نیست تو خونه بابام زندگی میکنه حتی زنش اونجا هم دست ب سیاه سفید نمیزنه کلا دوتاشون بیخیال 

مثلا آب میخوره بطری آبو ک در میاره میزاره رو اوپن آبش گرم میشه تا الان ده دفعه هم بهش گفتم 

تا لنگ ظهر خوابن  بعد اگه کسی بیاد خونم بدشون میاد جلو خودم زنش چند دفعه مهمون اومد خونم  در اومد گفت بدم میاد ازشون چرا گذاشتین بیان 

چی بگم .... شوهرت چی؟ اون چی میکه؟ 

بخدا هیچی تازه منو اروم میکنه وقتی اعصبی بشم میگه مهمونن زشته بخدا بار ها شد سر همین موضوع دعوامونم شده ک بهش میگم تو درکم نمیکنی میگه درک میکنم ولی مهمونن دوس ندارم مهمون ناراحت از خونم بره بیرون 

مثلا جای میخوام برم دکتری چیزی تا برم دیر میشه برگردم ساعت هشت نه شب شده از اونجا باید بیام شام درست کنم دیگه حداقل نمیکنه برا خودشون غذای درست کنه تازه ناراحتم میشن ک چرا گذاشتم رفتم دکتر