2821
2789
عنوان

مجرداااا💓

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 25 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

افسردگی شدید دارم آبجی از ۱۵مهر از خونه بیرون نرفتم جوری شده از بیرون رفتن وحشت پیدا کردم چون ی م ...

چرا با خودت همچین میکنی دخترررر  

تو شاد ترینی اخه چرا باید گوشه خونه بشینی 

هر چی بگی افسردگی شدید دارم و نمیرم از خونه بیرون بدترم میشه هاا

امروز واسه خودت برنامه بچین عصر نیم ساعت برو بیرون تا یه مسافتی ک دوست داری بعد هر روز 5 دقیقه بیشترش کن اگرم نرفتی خودتو جریمه کن چطوره؟ 😂 جریمه سخت بکنیا 

برو واس خودت بیرون الان هوا خیلیییی خوب شده ها از صدای پرنده ها لذت ببر ویترین مغازه ها رو ببین خداروشکر کن ک سالمی 

بیخیال هر چی و هر کی ک این مدت خونه نشینت کرده ارزش نداره 

چرا با خودت همچین میکنی دخترررر   تو شاد ترینی اخه چرا باید گوشه خونه بشینی  هر چی بگی ا ...

چیزی باعث خونه نشینیم نشده

من خودم رفته رفته افسرده شدم خودمم نفهمیدم چیشد

آبجی نمیتونم برم بیرون تو شهر ما دخترا تنها بیرون نمیرن

وگرنه آرزومه

کسیم نیس باهاش برم

و البته کسی نیس واسش مهم باشه.....

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
مشکل اینجاس خودم باید خواستگاری برم ...

اها پسری 

از خدا همسر فهمیده و مهربان بخواه 

دنبال مورد هم باش ولی خدایی فک نکن داری سیب و خیار جدا میکنیی 

خدا بهترینو میزاره جلو راهت 

یکم تو کوتاه بیا و سخت گیری نکن اونوقت خدا بهترینشو میذاره جلو راهت 

از خدا همسر فهمیده و مهربان بخاه زیبایی هم خوبه ولی اگ فهمیده نباشه فایده نداره

چیزی باعث خونه نشینیم نشده من خودم رفته رفته افسرده شدم خودمم نفهمیدم چیشد آبجی نمیتونم برم بیرون ...

اینستا نداری؟ یکم کلیپ خنده دار ببین اهنگ غمگین گوش ندیا اهنگای شاد گوش بده برا خودت برقص عبادت کن 

تو فکر نرو

با دخترا فامیل ارتباط بگیر 🌷

اینستا نداری؟ یکم کلیپ خنده دار ببین اهنگ غمگین گوش ندیا اهنگای شاد گوش بده برا خودت برقص عبادت کن&n ...

نه جز سایت و چنتا شبکه دیگه چیزی ندارم، هیچ دوستی هم نخواستم داشته باشم و ندارم

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
چی بگم گلی   خوشبخت بشی الهی❤️

ممنون بابت حرفای قشنگت مرسی