2777
2789

عزیزم من نمیشناسم. خودم پیش دکتر بصام رفتم و به چند تا از دوستامم پیشنهاد کردم رفتن. به نظر من بهترین جراح بینی تهران هستش. متناسب با صورت هر کس بینیشو عمل می کنه. تو این لینک نمونه کاراشو گذاشته عکس منم هست

https://dr-bassam.ir/بهترین-جراح-بینی-تهران/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترین جراح بینی استخوانی  که تا الان دیدم نمونه کاراشو فقط دکتر حسن پور بوده واقعاا با دقت و حوصله عمل میکنه اصلاا هم حالت کاسبی جراحی نمیکنه کسی که واقعا لازم داشته باشه جراحی رو عمل میکنه .. دختر خالم رفت پیشش هرکاری کرد دکتر عمل نکرد بینیش رو گفت اصلا جراحی نیاز نداری اما خواهرش رو عمل کرد عالی هم شد 

من خواهرم نزدیک عروسیش برای اینکه تغییر کنه بینیشو عمل کرد پیش دکتر محسن اسدی جراح بینی بینیش گوشتی بود واقعا عالی عمل کد هم طبیعی عمل کرد هم الان سه ساله داره میگذره بینیش افتادگی یا کجی نداشته داشته با عملش هم گونه دراورده خیلی کلا به صورتش نشست عمله من که خیلی خوشم اومد من خودمم دوست داره عمل کنم متنها از بیهوشی میترسم

من ایشونو نمیشناسم ولی دکتر علی اکبر عطایی و میشناسم کارش خوبه یعنی نمونه کارشو دیدم دیدم بیماراشم که توی مطب بودن خیلی رضایت داشتن کلا از کاراش چون جراح و متخصص زیبایی من نمونه کار عمل بینیشو دیدم خواهر شوهرم بینیش گوشتی بود خیلی خوب عمل کرده واسش الان که چند ساله داره میگذره هنور مشکلی براش پیش نیمده هم توی زیمنه زیبایی هم نفس کشیدنو و حس بویایی