2777
2789
عنوان

عذاب وجدان داره خفم می کنه

607 بازدید | 60 پست

من پنج سال ازدواج کردم ی سال ک تو اقدامم اما متاسفانه نشده ، 

چهارسال اول همسرم بعد از اولین سالگرد ازدواجمون خیلی اصرار کرد بهم ک بچه دار شیم خیلیی ، من به شدت مقاومت می کردم و میگفتم نه و طوری ک قسمش میدادم ک نکنه حواست نبوده باشه و.....میرفتم سریع قرص می‌خوردم و چندبار هم تو ی سال قرص اورژانسی خورده بودم با جاری هام تو ی ساختمون بودیم و اذیت می کردن منم حساس شده بودم نمی‌خواستم بچه دار شیم تا اعصابم آروم بشه و... طوری ک قرص اورژانس می خوردم  بالا میاوردم دوباره می‌خوردم ک نکنه تاثیر نکرده باشه و....خلاصه خیلی لجبازی کردم تا سر عقل اومدم از سال چهارم خواستم، اما از وقتی ک خودم خواستم افتادم فقط به دوا و دکتر و همسرم میگه یادته چه کارایی می کردی یادته چقد قرص میخوردی 😭😭بدجوری پشیمونم صدبار نماز خوندم به خدا گفتم غلط کردم صدبارم به خودش گفتم حلالم کن ترخدا تو ببخشیم خدا نگاه می کنه بهم ، اما میبینمش جیگرم میسوزه ، خیلی در حق خودم و خودش بدی کردم باید زودتر دنبالش می گرفتم ، الان۳۲سالش شده هربار شمع تولدش با بغض فوت می کنه میگ من دوست داشتم قبل سی بچم بغلم باشه تو نذاشتی هم سن های من بچشون مدرسه ای شده اما من حتی نمی‌دونم برا کی دارم کار می کنم پس انداز کنم 😭😭😭😭خدا منو مرگ بده ک باعث همه چی منم

چه ربطی داره قرص که عقیم نمیکنه

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ربطی ب قرص نداره فداتشم

هیچ ربطی نداره.منم چند سال قرص اورژانسی مث نقل نبات میخوردم با یه نزدیکی هم باردار شدم

انشاءالله ک شمام باردار میشی

فک مبکنم مشکل از همسرته

بهم بگید براتون حمد بخونم

مگع چن سالته خب قرصو اشتباه کردی خوردی خیلی عوارض داره

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

اخه عزیزم عوارض این قرصا خیلی بالاس... تا ازبین بره کلی طول میکشه ولی بازم پیگیری کن و دکتر برو

اخه خدا چیکارکنه وقتی زدی بدن وتخمدان هات رو بااین دارو خراب کردی ولی انشالله ک خدا دامنت رو سبز کنه

🥀امضا خدا زیره همه خواسته هایتان البته به شرط آنکه به صلاحتان باشد🥀💖یه دختره خاص از تبار زمستون💋💖

عزیزم خدا بزرگه گاهی اقدام طول میکشه من نزدیک سه سال اصلا اقدام نکردم یبار بیشترم قرص نخوردم کلا طبیعی جلوگیری میکردم اقدامم یکسالو دو سه ماه طول کشید

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا