2777
2789
عنوان

اسم

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 28 پست
من تویه سنی اسممو دوس نداشتم ولی الان دارم مخصوصا وقتی پسرم اسممو با مامان ترکیب میکنه میگه ضعف میرم ...

خدا پسرتو برات حفظ کنه امیداروم منم بعدا اسممو دوس داشته باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوران راهنمایی که بودم خودم یه اسم‌انتخاب کردم و به همه گفتم‌من رو با اسم جدیدم صدام بزنن ، سالهاست همه به اسم انتخابیم صدام میزنن و کمتر کسی میدونه اسم شناسنامه م چیه 

فقط یک موجود عجیب الخلقه به نام جاری دارم که بعد از دوازده سیزده سال که من رو به اسم انتخابیم صدا میزد تغییر داده به اسم شناسنامه م و این‌شخصیت بیمارش رو نشون میده 

تا یکی دوسال پیش اسم شناسنامه م رو‌اصلا نمیدونست ، وقتی فهمید دیگه به اون اسم صدام میزنه

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
من دوران راهنمایی که بودم خودم یه اسم‌انتخاب کردم و به همه گفتم‌من رو با اسم جدیدم صدام بزنن ، سالها ...

من خانوادم مخصوصا داداشم مسخره میکنه  مسخره بازی در میارن🙁😂

من خانوادم مخصوصا داداشم مسخره میکنه  مسخره بازی در میارن🙁😂

عزیزم 

بنظرم هر چی کوچکتر باشی زودتر با تغییر اسم کنار میان ، ما خواهر بزرگم رو بهار صدا میزنیم بابام میگه مگه اسم خودش چه مشکلی داره ؟

در حالیکه من رو به راحتی پذیرفت و به اون اسم صدام میزد 

البته ادمها متفاوتن ، مثلا برادرشوهر همین امثال اسمش رو تغییر داد البته در شناسنامه هم تغییر داد ، اطرافیان به راحتی به اون اسم صداش میکنن ، انگار نه انگار چهل سال به یه اسم دیگه صداش میزدن

من خانوادم مخصوصا داداشم مسخره میکنه  مسخره بازی در میارن🙁😂

اتفاقا من همون موقع که اسم انتخاب کردم اول گفتم من رو فریبا صدا بزنید ، خواهرم که یکسال بزرگتر از منه گفت هوی فَرو بیا اینجا😂 ، منم یه اسم دیگه انتخاب کردم و همون موند