mamane_samyarr مدیر عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 363 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 26 پست سلامبی بی چک زدم خط cخیلی کم رنگ بود یعنی بی بی چکم سالمه یا نه؟؟؟؟؟ 1399/11/25 | 02:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
seviiiin25 عضویت: 1399/03/29 تعداد پست: 2615 پسرت چن سالشه؟شوهرت نمیخواد دیگه بچه؟پسرت بچه ارومی بود یا شیطون ۴سالشه نه من نه شوهرم نمیخایم پسرم عذاب دنیاروبهم داد واس اونه ازبچه بیزارم 🙁 من تو بدترین شرایط زندگیم تنها بودم منت بودنت نزار سرم. ❤️پسرم تمام زندگیمه ❤️🩶 من هنوز امیدوارم 💔
mamane_samyarr مدیر استارتر عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 363 وای منم الان زدم خداکنه باردارنباشم یدونه خط کمرنگ افتاده مثبته که😋من خط tنبود خط cخیلی کم رنگ بود فک میکنم بی بی چکم خرابع از طرفیم که یکم زود تست زدم
liamir عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 2225 ۴سالشه نه من نه شوهرم نمیخایم پسرم عذاب دنیاروبهم داد واس اونه ازبچه بیزارم 🙁 ای وای پسر منم خیلی شیطونه منم دلم نمیخوا بچه بیارم ولی شوهرم دوس داره خدایا یاورم باش☝☝☝
seviiiin25 عضویت: 1399/03/29 تعداد پست: 2615 مثبته که😋من خط tنبود خط cخیلی کم رنگ بود فک میکنم بی بی چکم خرابع از طرفیم که یکم زود تست زدم نه امیدوارم نباشه نگوووووو من تو بدترین شرایط زندگیم تنها بودم منت بودنت نزار سرم. ❤️پسرم تمام زندگیمه ❤️🩶 من هنوز امیدوارم 💔
mamane_samyarr مدیر استارتر عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 363 خب یکی دیگه امتحان کنید ندارم دکترم گفت یکشنبه باید ازمایش بتا بدم انشالله ک مثبت باشه
seviiiin25 عضویت: 1399/03/29 تعداد پست: 2615 ای وای پسر منم خیلی شیطونه منم دلم نمیخوا بچه بیارم ولی شوهرم دوس داره بچه یدونه خوبع آدم تورفاه بزرگش کنه بچه آدمو پیرمیکنه من تو بدترین شرایط زندگیم تنها بودم منت بودنت نزار سرم. ❤️پسرم تمام زندگیمه ❤️🩶 من هنوز امیدوارم 💔
liamir عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 2225 بچه یدونه خوبع آدم تورفاه بزرگش کنه بچه آدمو پیرمیکنه واقعا راس میگی باور میکنی من28سالمه زیر چشلم چروک شده موهام از جلو ریخته خیلی پیر شدم.شما چن سالتدنه خدایا یاورم باش☝☝☝
seviiiin25 عضویت: 1399/03/29 تعداد پست: 2615 واقعا راس میگی باور میکنی من28سالمه زیر چشلم چروک شده موهام از جلو ریخته خیلی پیر شدم.شما چن سالتدنه من ۲۴سالمه ولی خیلی بخودم میرسم😄 جدیدا هم همه جاباخودم میبرمش یکم راحت ترشدم شمام ازالان استارتشوبزن بخودت برس حسابی من تو بدترین شرایط زندگیم تنها بودم منت بودنت نزار سرم. ❤️پسرم تمام زندگیمه ❤️🩶 من هنوز امیدوارم 💔
liamir عضویت: 1399/02/06 تعداد پست: 2225 من ۲۴سالمه ولی خیلی بخودم میرسم😄 جدیدا هم همه جاباخودم میبرمش یکم راحت ترشدم شمام ازالان استارتشوبز ... پس شما ازم جوونتری😂میریم ولی غم و غصه بازم پیر میکنه.بابت حرفای قشنگت ممنون خدا پسرتونم حفظ کنه خدایا یاورم باش☝☝☝
seviiiin25 عضویت: 1399/03/29 تعداد پست: 2615 پس شما ازم جوونتری😂میریم ولی غم و غصه بازم پیر میکنه.بابت حرفای قشنگت ممنون خدا پسرتونم حفظ کنه ممنون عزیزم همچنین گل پسرشمارو❤ من تو بدترین شرایط زندگیم تنها بودم منت بودنت نزار سرم. ❤️پسرم تمام زندگیمه ❤️🩶 من هنوز امیدوارم 💔