2777
2789
پسرت چن سالشه؟شوهرت نمیخواد دیگه بچه؟پسرت بچه ارومی بود یا شیطون

۴سالشه نه من نه شوهرم نمیخایم پسرم عذاب دنیاروبهم داد واس اونه ازبچه بیزارم 🙁

من تو بدترین شرایط زندگیم تنها بودم منت بودنت نزار سرم. ❤️پسرم تمام زندگیمه ❤️🩶 من هنوز امیدوارم 💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۴سالشه نه من نه شوهرم نمیخایم پسرم عذاب دنیاروبهم داد واس اونه ازبچه بیزارم 🙁

ای وای پسر منم خیلی شیطونه منم دلم نمیخوا  بچه بیارم ولی شوهرم دوس داره 

خدایا یاورم باش☝☝☝
مثبته که😋من خط tنبود خط  cخیلی کم رنگ بود فک میکنم بی بی چکم خرابع از طرفیم که یکم زود تست زدم

نه امیدوارم نباشه نگوووووو

من تو بدترین شرایط زندگیم تنها بودم منت بودنت نزار سرم. ❤️پسرم تمام زندگیمه ❤️🩶 من هنوز امیدوارم 💔

ای وای پسر منم خیلی شیطونه منم دلم نمیخوا  بچه بیارم ولی شوهرم دوس داره

بچه یدونه خوبع آدم تورفاه بزرگش کنه بچه  آدمو پیرمیکنه 

بچه یدونه خوبع آدم تورفاه بزرگش کنه بچه  آدمو پیرمیکنه

واقعا راس میگی باور میکنی من28سالمه زیر چشلم چروک شده موهام از جلو ریخته خیلی پیر شدم.شما چن سالتدنه

خدایا یاورم باش☝☝☝
واقعا راس میگی باور میکنی من28سالمه زیر چشلم چروک شده موهام از جلو ریخته خیلی پیر شدم.شما چن سالتدنه

من ۲۴سالمه ولی خیلی بخودم میرسم😄 جدیدا هم همه جاباخودم میبرمش یکم راحت ترشدم شمام ازالان استارتشوبزن بخودت برس حسابی

من ۲۴سالمه ولی خیلی بخودم میرسم😄 جدیدا هم همه جاباخودم میبرمش یکم راحت ترشدم شمام ازالان استارتشوبز ...

پس شما ازم جوونتری😂میریم ولی غم و غصه بازم پیر میکنه.بابت حرفای قشنگت ممنون خدا پسرتونم حفظ کنه

خدایا یاورم باش☝☝☝
پس شما ازم جوونتری😂میریم ولی غم و غصه بازم پیر میکنه.بابت حرفای قشنگت ممنون خدا پسرتونم حفظ کنه

ممنون عزیزم همچنین گل پسرشمارو❤

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز