2777
2789
استارتر شما احتمالا با درمان فکت وزوزت خوب شه زیاد نگران نباش

اخه من قبل درمان مشکل فک داشتم ولی صدای گوش نداشتم ولی الان چند ماه طب درمان اینطور شد مگه با درمان نباید خوب شه مال من تازه شروع شد که 😳

ممنون گلم شما چه صدایی میشنیدید من سوت ممتد  مال شمام‌ممتد بود  و قبل درمان بود ؟  ...

آره ممتد بودو شدید من اون دوران خیلی از هنسفری استفاده می‌کردم فک میکردم واسه اونه  ولی رفتم این دکتر گف نه مال فکته بعدش بهتر شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگف بهم چی بود فقط خیلی دقیق معاینه کرد بعد یه کاری کرد یادم نیس بعد گف درد داره فکت گفتم آره گفت ما ...

صدای گوشتم‌خوب شد و دیگه هیچوقت باز تکرار نشد عزیزم ؟ 

این مال چند وقته پیشه ؟؟

دکتر گوش بود؟ یا فک؟ از کجا فهمید مشکل از فکته؟ من چیز سفت میخورم گوشم بدتر میشه صداش

متخصص حلق و گوش و بینی ولی خیلی خوب معاینه کرد هیچی دکتری منو اینجور معاینه نکرد یادم نیس دقیق چیکار کرد مال چن سال پیشه ولی خیلی دقیق بود