2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق با باباییه همه ی خانمها پخ کنن بیرون ... بابایی اگر ما خانمها نباشیم شما آقایون حرف زدنتون نمیاد و صفحه هاتون به نصفه هم نمیرسه ... پــــــــــــــس خانمها بریم بیرون تا آقایون با هم دردودل کنن ...
هرگز زانو نخواهم زد , حتی اگر سقف آسمان کوتاه تر از قامتم شود ...
آره حرفتون متین که شما هم حق دارید بیایید این سایت و کسی حق نداره بگه کی بیاد و کی نیاد ولی بعضی آقایون هستن که شماهارو هم خراب کردن و خیلی ناجورن ...پس به خانمها هم یکم حق بدید .
تورو خدا می بینی ایرج جون حالا خوبه گفتی باباها بیان تو ! این جماعت تا یه اقا می بینن تاپیک زده با سر میرن و عین سریش می چسبن جنــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاب این حرفت یعنی اینکه چرا خانمها اومدن آقای ایرج گفتن باباها ... خودت یادت میره چی میگی به من میگی عوضی متوجه میشم ؟تو بگی سلام من تا تهش میرم چیکاره ای .