2821
2789
عنوان

علائم مرگ

3513 بازدید | 13 پست

سلام خانومایکی  آشناهای من  حالش بده مریض بودن قبلا الان دیگه حالش بدتر شده فقط مایعات میخوره بدنش گیر نداره حرف هم نمیزنه زیاد دیشب خواب چند نفر از اموات دیدن به یه جام خیره میشع گاهی به نظرتون علائم مرگه. علائم نزدیک شدن مرگ میدونید چیه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

متاسفانه علایم رفتن هست

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

ترسوندیمون استارتر  بابا  ما شبا تنها میخوابیما  

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

من سالهاست دنبال علائم بارداری بودم‌هیچ کدوم علائم بارداری رو چندین سال هست نداشتم

الان دیگه ناامیدم دنبال علائم مرگ هستم

میشه علائمش رو بگید

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
2824
2823
2791
2779
2792