2777
2789
عنوان

پدر 😞

142 بازدید | 14 پست

از همون بچگی همیشه میرفت ولی دوباره برمیگشت پشیمون میشد و مامانم از سر ناچاری میبخشیدش ولی ۱۷ سالم ک بود کلا رفت و برنگشت 🥺 و شنیدیم یه خانومیو زیر نظر داشت ک رفت من موندمو و مامانم با دوتا بچه کوچیک خونمونو فروختیم گذاشتیم بانک هر ماه از سودش خرجیه بچه ها رو میدادیم ولی بابام همش بهم اس میده واقعا نمی دونم چطور باهاش برخورد کنم بباهاش خوب رفتار کنم یا بد نمی دونم فقط تنها نگرانیم اینکه آینده خواهر برادرم خراب نشه نه میتونم ببخشمش چون تو شهر قربت مارو ول کرد نه میشه فراموشش کرد 😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من باهاش در ارتباط باش. 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

من باشم حرفهای دلمو بهش میگم که ازش دلخورم پدری نکرد

اگه واقعا پدر بود شمارو ول نمیکرد 

کمکی نمیکرد بهتون طی این سالها؟

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش

اونیکه سه تا بچه رو توی شهر غریب ول کرده و رفته حیفه اسم پدر روش بزاری .. مردی که شرف داشته باشه هیچوقت ناموس و بچه هاشو ول نمیکنه .. پس خیال کنید اصلا پدری ندارید و سالها پیش به درک واصل شده 

دقیقا فامیل های مادریمم همینو میگن 

بی خیالش شو 

واقعا احساس داشت بخاطر بچه هاشم که میشد نمیرفت

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش
من جات باشم جوابشو  نمیدم.واقعا چرا بخاطر ی زن بچه هاشو ول کرده .حداقل خرجیتونو میداد اگه میرفت

فقط خونه رو داد و تا قبل از اینکه زن بگیره هر سه ماه یه بار خرجی میداد ک اونم قطع کرد