2821
2789
عنوان

شکم تخت😍

863 بازدید | 44 پست

بچه ها تا حالا از گوگل پلی برنامه ورزشی برای شکم دان کردین؟ 

اونایی که دان کردن و انجام دادن نتیجه گرفتین ازش؟؟

من خودم برنامه abs Workout دان کردم موقعی که انجام میدم کاملا حس میکنم که فقط عضلات شکمم درگیرن

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰

اره من دانلود کردم خوب بوده .پلانک عالیه

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دوستان برای کوچیک کردن سینه هم بگید اگه بلدید

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم
برا شکم حلقه بزنید

میگن ضرر داره که

من خودم عاشق حلقه هستم و تو زدن حلقه هم خیلی حرفه ایم ولی از وقتی شنیدم برای کمر و رحم زنان ضرر داره منصرف شدم

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰

برای بزرگ کردن سینه ام ب من بگید😐

کاربری دوممه  برای آزادیم صلوات  میفرستی  فرستادیریپلی کن منم برات بفرستم مثله عددیک تو جدول ضرب باش به هرکسی به اندازه خودش بها بده🙌تهمت مثله زغاله اگه نسوزونه سیاه میکنه🚶‍♀️🚶‍♀️چه سخته محرم ترین آدم بهت نامحرم ترین باشه برات💔
من میخوام بزرگ شه 😂😂😂 راز بزرگ شدنشون بگو

منم😂😂

حلقه عاليه فقط بديش اينه دوران پريودي نميشه زد

عه چرا؟؟؟ من میزنم

کاربری دوممه  برای آزادیم صلوات  میفرستی  فرستادیریپلی کن منم برات بفرستم مثله عددیک تو جدول ضرب باش به هرکسی به اندازه خودش بها بده🙌تهمت مثله زغاله اگه نسوزونه سیاه میکنه🚶‍♀️🚶‍♀️چه سخته محرم ترین آدم بهت نامحرم ترین باشه برات💔
من میخوام بزرگ شه 😂😂😂 راز بزرگ شدنشون بگو

😂😂😂

برای خودم نمیخوام

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم
من یکم چاق شدم ۲ سال پیش بعد کل چاقیمم زده بود به شکمم الان تخت شده بیشترم دراز نشست جوری که بدنت عر ...

روزی چندتا؟؟ 

2824
2823
2791
2779
2792