2789
عنوان

جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 47 پست
فقط توي ني ني سايت ميبينم همه اينهمه با خانواده شوهرشون و كلا همه رقت امد دارن!! بعد همه ميگن ما قر ...

نه ما باهم میریم روستا هر جمعه مجبوری چون همه تو یه باغچه سهم داریم 

دربرابر کمبودو عقده ی درونی ی نفر مگ حرفی هم میشه زد.فقط لبخندبزن.

آقا شاید ازین مدل ادماس که با کسی ک راحته ازین چیزا میگه 

منو خاله هام و آبجیم تا یه چی می‌خریم آمار میدیم انقد گرون خزیدم اینکارو کردم اونکارو کردم 

مزه میده 

ولی با کسی که راحتم نه هر کسی 

شایدم جاری اسی ازین مدل ادماس 

دلیل بر عقده ای بودن نیس

ننه از من هیچی به دل نگیر🤧

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اینجور بگم 

آره ببینه حساس نیستی کم کم عادی میشه براش..همراهیش کن..بگو قشنگه مبارکتون باشه 

خوش سلیقه این 

دوس داره دیده بشه..خب تو هم ببینش و ازش تعریف کن..سعی کن حس حسادت رو از همینجا توی وجودت از بین ببری

بهترین راه اینه که بهش اهمیت ندی

من جاریم کلا خوبه ها ولی چون تولدمون نزدیک به هم هست تا کادو تولد میگیره  مثلا انگشتری یا لباسی چیزی میپوشه میاد خونه من که من ببینم و بپرسم  کادو تولدته  ...‌منم اصلا  نمیپرسم تا خودش بفهمه مهم نیست برام ولی باز هر دفعه همین کارو میکنه  فردای تولدش میدونم میاد خونه ام.

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .
آقا شاید ازین مدل ادماس که با کسی ک راحته ازین چیزا میگه  منو خاله هام و آبجیم تا یه چی می‌خری ...

حرف حرف میاره شما ی چیزمیگی طرف مقابلتونم ی حرف یا نظر یاقیمت میگ ن اینک شمابری بگی فلان کارو کردم فلان چیزو خریدم و بلندشی بری.وقتی اسی میگه چیکارکنم یعنی حال نمیکنه ازاین اخلاق.خوبه خودش میگ پز میده نمیگ زیادتر حرف میزنه 

برای شادی روح مامانم ی صلوات میفرستید؟😞

فقط مواظب باش کمال همنشینی بهت اثر نکنه 

یوقت چشم باز کنی ببینی شدی مثل اون 

پیشنهادم برات اینکه زیاد باهاش رابطه نداشته باشی چون رفت و آمد با همچین ادمایی عاقبت خوشی نداره برات چون رو فرهنگ زندگیت تاثیر میزاره

آقا شاید ازین مدل ادماس که با کسی ک راحته ازین چیزا میگه  منو خاله هام و آبجیم تا یه چی می‌خری ...

نه آخه میگه دیدی خواهر شوهرم چقد حسودیمو می‌کرد به من نگا کرد رفت دکتر یه من نگا کرد رفت برای خودش برنز خرید دیدی چی گفتم سوزوندمش بر ای این میگن پز میده به خاطر راحتیش نیست