2777
2789
عنوان

رژیم تعیین جنسیت

141 بازدید | 15 پست

سلام.دوستان من میخوام اقدام کنم برای بارداری خیلی دوسدارم بچم پسر باشه .البته در درجه اول سالم باشه بعد پسر .میشه اگه اطلاعاتی دارید بهم بگید 

خدایا شکرت بابت همه چی  

بسپار به خدا.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط اقدام نزدیک تخمک گذاری شانسوبالامیبره نه رژیم من رژیم یاغذاخاصی استفاده نکردم خیلی هم اهل سردی خوردن بودم علاعمام هم عین اوناکه میگن دختره بودولی پسربود

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

سلام عزیزم این کاری رو که بهت میگم انجام بده انشاالله بچت پسر میشه.از روزی که فهمیدی بارداری روزی ۱ بادام که روش سوره یس رو خوندی به مدت ۴۰ روز بخور.هر کسب انجام داده بوش پسر شده.این راهبه که مادرشوهرم به هرکس دلش میخواد بوش پسر بشه میگه و همه نتیجه گرفتن

فقط اقدام نزدیک تخمک گذاری شانسوبالامیبره نه رژیم من رژیم یاغذاخاصی استفاده نکردم خیلی هم اهل سردی خ ...

بسلامتی عزیزم.چطورباید حساب کنم .اخه الان دوماهه بهم ریختم مثلا ماه اول بیستم بودم بعد ماه بعد هفدهم الان بیست و دوم شدم.منو هرکس میبینه میگه تو بچت دختر میسه چون طبعت سرده و چه میدونم سفیدی و...

خدایا شکرت بابت همه چی  
بسلامتی عزیزم.چطورباید حساب کنم .اخه الان دوماهه بهم ریختم مثلا ماه اول بیستم بودم بعد ماه بعد هفدهم ...

منم سفیدم وطبعم سردیابایدزیرنظرپزشک باشی که قطعی میشه یانزدیکای تخمک گذاری اقدام کنی که فقط شانسومیبره بالاتر اکثرده تا۱۴روزبعدپریودروزتخمک گذاریه اگه نامنظمه این تخمینودرنظربگیرببین کی داغ میکنی یاسمت تخمدانت تیرمیکشه که تخمدان پاره میشه براتخمک گذاری یاکی ترشح غلیظ پیدامیکنی

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
منم سفیدم وطبعم سردیابایدزیرنظرپزشک باشی که قطعی میشه یانزدیکای تخمک گذاری اقدام کنی که فقط شانسومیب ...

شما دکتر رفتی؟بنظرت رژیم بگیرم اول یا کلا وقتمو بذارم برای همین تخمک گذاری؟خودم شنیدم که تخمک گذاری شانس رو بالا میبره.رژیم میگن ۳ماه باید بگیری

خدایا شکرت بابت همه چی  
شما دکتر رفتی؟بنظرت رژیم بگیرم اول یا کلا وقتمو بذارم برای همین تخمک گذاری؟خودم شنیدم که تخمک گذاری ...

نه من دکترنرفتم دکترقطعی تره.نرفتم چون برام فرقی نداشت جنسیتش.فقط نزدیک تخمک گذاریم بودشانسی.رژیمم نبودم رژیم خیلی پیش نیومده پسرکنه بچه رو.

نه من دکترنرفتم دکترقطعی تره.نرفتم چون برام فرقی نداشت جنسیتش.فقط نزدیک تخمک گذاریم بودشانسی.رژیمم ن ...

اره میگن رژیم ی درصد ممکنه. باز تخمک گذاری شانس بیشتری داره.توکل به خدا .برام دعا کن خیلی دوسدارم پسردار بشم

خدایا شکرت بابت همه چی  
اره میگن رژیم ی درصد ممکنه. باز تخمک گذاری شانس بیشتری داره.توکل به خدا .برام دعا کن خیلی دوسدارم پس ...

ایشالاهرچی خیره