2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معمولا ترجمه های آذرباد رو بیشتر دوست دارم. از باژ سریر شیشه ای رو خیلی دوست داشتم. رویازاد آهنین رو با ترجمه آذرباد خوندم. داستان به نظرم متوسط رو به خوب بود.

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
معمولا ترجمه های آذرباد رو بیشتر دوست دارم. از باژ سریر شیشه ای رو خیلی دوست داشتم. رویازاد آهنین رو ...

مرسی عزیزم من تا الان کاراوال و انتخاب و جنگ ملکه سرخ و مدرسه خوب و بدا رو از باژ خوندم ترجمش دوست داشتم 

آذرباد خیلی سانسور می‌کنه؟

مرسی عزیزم من تا الان کاراوال و انتخاب و جنگ ملکه سرخ و مدرسه خوب و بدا رو از باژ خوندم ترجمش دوست د ...

از باژ غیر سریر سیشه ای، جنگ ملکه سرخ، کاراوال، آکادمی خون آشام و پادشاه پریان رو دارم.

ازتو نشرهایی که فانتزی چاپ می کنن، آذرباد کمترین میزان سانسور رو داره. البته کتاب های انتخابی آذر باد برای ترجمه بیشتر جز فانتزی های مناسب رده های سنی بزرگسالان هستن.

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست

من مجموعه وارکرفتو خوندم چک نکردم مال کیه ترجمه اش ولی خوب بود.

هممممم باید یادم بیاد چیا بودن از این نشر خوشم میاد اتفاقا، الانم می‌خوام دختری با تمام موهبت ها رو بگیرم خوندیش اینو؟

به چه زبونی باید بگم لایک نکنین دوستان؟                                                                                         بچه هایی که نهمن و سردرگمن برای انتخاب رشته، باید بهتون بگم که مام یکی دو سال پیش به هوای کباب رفتیم تجربی ولی خر داغ میکردن:|                                                                                     خانما معمولا از من میپرسن که توی سالن (سنگنوردی) خانم متاهل هم هست ؟ باید بهتون بگم خانم باردار یکی دو ماهه و خانم بچه دار هم توی باشگاه داریم . و در مورد رنج سنی، یکی از خانم هایی که دقیقا با من شروع کرد و اومد باشگاه 49 سال سن داشت الان خودش باشگاه داره:)                            دوستان خوب دقت کنین تاپیک های بنده خار دارن نه تنها اون ، بلکه پستامم خار دارن                                                                             سه نفر هستیم از سه دنیای متفاوت:)
سلام دوست عزیز رویازاد آهنین رو شروع کردی ؟ خوبه برای تنوع سبک ؟😁

سلام عزیزم نه رویازاد آهنین هنوز نگرفتم لیست کردم گذاشتم بعد عید یا تابستون بگیرم الان وقت خوندن ندارم ، ولی کاراوال من خیلی دوست داشتم اگر نخوندی بخونش حتما سه تاج شوم و سریر شیشه ای هم خلاصش دوست داشتم 

2790
2778
2791
2779
2792