2789
عنوان

جاری جدید

589 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها من تازه جاری دار شدم  از وقتی جاری جدید اومده خواهر شوهر و مادرشوهر خیلی هواشو دارن جوریکه خواهرشوهرخیلی جلو من باهاش گرم میگیره میریم مهمونی، اینا فقط باهم حرف میزنن و میگن و میخندن و من خیلی تو جمع احساس تنهایی می کنم و رفتارشون تو مخم هست بنظرتون چیکار کنم رفتارشون تو مخم نباشه و برام اهمیت نداشته باشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدم حسابشون نکن بابا 

خدایا شکرت خدایا هزاران بار شکرت که منو لایق مادر بودن برای فرشته ای به اسم دختر دونستی 😍 دخترم عزیز ترینم از خدا میخوام کمکم کنه مادر خوبی برات باشم و منو پدرت انقدر بهت عشق بورزیم و ارزش قائل باشیم که نگی ای کاش پسر بودم پرنسسم منو پدرت عاشقتیم ❤

متاسفانه نو‌که اومد به بزار یک مدت همینه

یا امکان داره با اون حرفا و‌روحیات مشترک دارن..

حفیقت برام مهم نیست،من اصولا ادمیم که همه میخوام باهام حرف بزنن چون خوش مشربم.اما اگر توی این موقعیت قرار بگیرم برام بی اهمینه شان خودم بالاتر میدونم

البته خودم هم جاریم هم عروس داریم.

💕

من قبل اینکه جاری جدیدم بیاد به خونواده همسرم گفتم حواستون باشه من خیلی حسودم بهش محبت زیاد کنید ناراحت میشم😂😂،خداییش تو این دوسال اگه یه لیوان اب بهش بدن اول به من تعارف میزنن.جاریم خیلی خاانوم و باشخصیت

من مادرشوهر و خواهر شوهرتو نمیشناسم کاری به بد و خوبشونم ندارم ...ولی در کل آدم برا آدمای جدید کنجکاوه که بیشتر بحرفه بیشتر بشناسه بعد یه مدت عادی میشه

هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...

خودتو به اون راه بزن ، تو مجلس مثل خانوما برو یک جا بشین اونا دوست داشتن بیان پیش تو ، نرو تو پیششون یا حواستو وپرت کن ، جوجه رو هم آخر پاییز میشمرن ، اگر جاریه بد باشه خودشو نشون بده باز میان طرف تو دیدم که میگم