2777
2789
عنوان

مشورت میخام...

113 بازدید | 16 پست

خانما مادروپدرشوهرم ۶۰و۶۱ ساله هستن

مادرشو۶رم خردادفوت شده بنظرتون این عدالته ک باباشون تک تنها بدون همدم باشه؟

یه صلوات برا حاجت دلم مهمونم کنید

یعنی زن بگیره؟؟🙄

ـ برای خودت گـــ⚘ـل بخر ، شام خودتو مهمون کن ، عودی روشــــ⚡ــن  کن برا خودت ، آرایـــ👑ــش کن ، بـــــخــ🤣ــنــــد،بـــرقـ🥳ـص  و تو آینه به خـــ🙃ـودت چــــشــ😉ــمـــک بزن ، فراموش نکن هیچ کس،  به اندازه خودت تورو دوســـ❤ـــت نداره ،گاهی برای خودت پـــزشـــ👩‍⚕️ــک  باش ، کمی قــــ💊ـرص خــــنــ😅ـــده تــــجــ✏ـویــــز   کن ، هر شـ6ــش ساعت یک بار ، حتما که نباید مدرک و مطب داشته باشی ،  خودت نــســ📝ــخــه ای بنویس با خــ✍ــطـ  خــ😍ــوش  روحت را درمــ🩺ـان کن و بـــــخــ😂ــنـــــد بی بـــ🙃ــهــانــه ♡•ツѕ.ᶠ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر بخواد خب خودش میگه فکر کردی مردا منتظر می مونن

اره این بنده خدا یکی رو میخاد زندگیش جمع جور کنه ولی از ترس حرف مردم و بچه هاش داره توی تنهایی مرگ تدریجی رو تجربه میکنه

خب شما چیکارش داری؟ 

بذار خودش واسه زندگیش تصمیم بگیره

اگه درخواست کمک کرد اوکی 

ولی فعلا داغ دیدست کمی امون بدین:|

ما مشکلات زندگی خودمون کم نیست بریم ببینیم بقیه هم چه مشکلی دارن و بخوایم حلش کنیم 

اونم ادمه درک میکنه همه چیو بهرحال خواست اقدام میکنه نخواست هم نخواست 

خب شما چیکارش داری؟  بذار خودش واسه زندگیش تصمیم بگیره اگه درخواست کمک کرد اوکی  ولی فع ...

من فقط دلم میسوزه که روش نمیشه بخاطر بچه ها و حرف مردم گیر افتاده هنوز رو پا و سالمه اینجوری کم کم میمیره

من فقط دلم میسوزه که روش نمیشه بخاطر بچه ها و حرف مردم گیر افتاده هنوز رو پا و سالمه اینجوری کم کم م ...

بسپارش به خدا عزیزم تازه نصف عمرشو گذرونده و 60 سالشه چرا بمیره

بذار هروقت موقعش شد اتفاقات میوفتن

خب شما چیکارش داری؟  بذار خودش واسه زندگیش تصمیم بگیره اگه درخواست کمک کرد اوکی  ولی فع ...

الان اون دیگه داغ دیده نیس اوایل خیلی خودش ب درو دیوار کوبید ولی الان اون دیگه یه همدم میخاد ادم زنده است