2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک میلیونو ۳۸۵ رو از کجا فهمیدی 

اسی هنوز تو فکرشی ببین ۱۴۷۰000۰رو تقسیم بر ۱۰.۶۲۰ کن مبلغ ۱۳۸۵۰۰۰هزار درمیاد

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
اسی هنوز تو فکرشی ببین ۱۴۷۰000۰رو تقسیم بر ۱۰.۶۲۰ کن مبلغ ۱۳۸۵۰۰۰هزار درمیاد

آره عزیزم 😢😢

اجرت اینجوری به دست میاد برا همه طلاها؟ ؟

صبح زنگ زدیم بهش گفتیم اجرت چه جور حساب کردی اونم گفت ۱۴۷۰۰ تقسیم بر گرم کن 

آره عزیزم 😢😢 اجرت اینجوری به دست میاد برا همه طلاها؟ ؟ صبح زنگ زدیم بهش گفتیم اجرت چه جور حساب ک ...

آخی اشکال نداره بیخیال.

بله همون گفته ی ایشون درسته

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
آخی اشکال نداره بیخیال. بله همون گفته ی ایشون درسته

الان از من زیاد گرفته؟ 

یا همون قیمت اصلی گرفته فقط دروغ گفته ۳۰۰ بهم تخفیف نداده سودم الکی گفت سه درصده؟ 

الان از من زیاد گرفته؟  یا همون قیمت اصلی گرفته فقط دروغ گفته ۳۰۰ بهم تخفیف نداده سودم الکی گف ...

نمیدونم انقد توضیح دادم خسته شدم😐😐

از دیروز انقدر ناراحتم که نگو چند ساله پولمو جمع کرده بودم زورم میاد بخوا اضافه بردارش بخدا قرون قرو ...

ببین دقیقا عین خودمی منم چند سال پول جمع میکنم بعد همرو میبرم طلا میخرم بعدش کلی سرم کلاه میزارن تا چندوقت غصه میخورم . بیشتر طلا فروشا خیلی بی انصافن

الان بخدا میخوام خون گریه کنم 😭😭🥱

اردیبهشت ماه که طلا گرمی 710 هزار تومن بود النگوهامو تعویض کردم.  النگوهای خودم 69 گرم بود اونارو دادم 67.5گرم گرفتم 6 ملیون پول هم دادم خیلی سوختم سرم کلاه گذاشت

اردیبهشت ماه که طلا گرمی 710 هزار تومن بود النگوهامو تعویض کردم.  النگوهای خودم 69 گرم بود اونا ...

وااای آره خدا ازشون نگذره انشالله بشه آتیش تو زندگیشون .هیچ کاری نکردی .طلافروشیا نشون دادی گفتن کلاه سرت گذاشته ؟ من فردا میبرم طلافروشی حتی پولمم نده میرم میگم تو به من دروغ گفتی سه درصد و ۳۰۰ تومنو من راضی نیستم