2777
2789
عنوان

مهریه

110 بازدید | 13 پست

با یه آقایی برای ازدواج دارم اشنا میشم بحث مهریه شد 

خانواده ما خواهرام و عروسمون ۵۱۴ تان که میگن توهم باید مثل ما باشی

ولی این اقا میگه بیشتر از ۱۱۴ تا نمیتونم

نمیدونم چیکار کنم

دوراهیه بدیه

شرایطش خوبه برای ازدواج 

خونه پدرش داده تو ساختمونشون ،ماشینم داره

ولی خوب منم شرایطم خوبه 

کارم و درامدم بهتر از اون هم هست 

بیایید دنیارو به جای بهتری تبدیل کنیم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو درباره ی مهریه نباید حرف بزنی

به پدر و مادر و برادرات بگو

اونا نباید کوتاه بیان بگن از ۵۰۰ تا نباید کمتر باشه

اگه پسر واقعا عاشقت بود قبول میکنه. نبود هم که میره 

آخه مهریه زیاد مهم نیست که. اون بخواد طلاق بده باید کلش و بده و تو بخوای طلاق بگیری بیشتر از ۱۱۰ تا نمیدن. پس چرا بحث میکنه؟ 

514 خیلیه 😐حق داره 

خداوکیلی چه خبره ...مگه شما بزرگ نشدید که واستون تصمیم میگیرن ؟بقیه انقدر شماهم انقدر خیلی عجیبه 

اما کلا وصلت خوبی نیست ...خونه پدرش داده تو یک ساختمون 😐افتضاحه خوب به چه درد میخوره ...کار و درامدشم که کمتره ..باز مشکل زاست ...رد کنی بره بهتره

خانوادم ناراضین خوب

خانوادت دارن سنگ می ندازن مهم پسر اگر میگفت ۱۴ تا میگفتم قبول نکن فردا یکی بیاد ده هزار تا بندازه آدم نباشه خوبه

من به خاطر مهریه جواب رد دادم اما  علت داشت اونا خیلی کم میگفتن و به پسر مطمئن نبودم و ازش دروغ شنیده بودم

خانوادت دارن سنگ می ندازن مهم پسر اگر میگفت ۱۴ تا میگفتم قبول نکن فردا یکی بیاد ده هزار تا بندازه آد ...

خانوادم میگن مهریه زیاد باعث میشه مرد بترسه ،خیلی کارارو نکنه

من خودم اصلا اعتقادی ندارم به این حرفا و مخالفم

بیایید دنیارو به جای بهتری تبدیل کنیم  
مگه‌ چیه خونه تو یه ساختمون باشه شما تجربه کردین؟

من کارمند دادگستریم ...تجربه شخصیم نیست اما کاریم هست باید بگم نصف بیشتر مشکلات خانوادگی در طلاق ها که میگن دخالت هست همشون نزدیک خانواده پسر یا دختر زندگی میکنن ...بسیاار کار غلطی هست با بهترین خانواده هم حرف پیش میاد وکافیه قدرت تفکیک مسائل و مرزبندی رو یکی از طرفین بلد نباشه ..کار تمامه 

حالا بحث های ریشه ای تر هم هست مثلا وابستگی چه مالی یا عاطفی که تو چنین مردایی بیشتره و این خودش آسیب زننده ترین هست به رابطه