2821
2789

عکس بده

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چطوری شده

مدتهاست تصمیم گرفتم،،،هروقت از کسی رنجیدم یا دلم رو شکست،،، به یاد روزی باشم که ممکنه هرگز در زندگیم نباشه،،، اون روز رو مرور میکنم،،، انقدر، که نبودنش رو باور میکنم،،،بعد تو ذهنم براش غمگین میشم،،، و شاید یک عزاداری ذهنی،،، و بعد ارزو میکنم کاش بود و ازش میگذشتم،،،بعد به خودم میگم حالا اون هست پس ببخش و فراموش کن،،، از بخششم شاد میشم و از بودن اون شادتر،،، به همین راحتی،،، این فرمول جدید ارامش من است🌸🌈

دوستان حالا ک حرف گل و گیاه شد منم ی سوال بپزسم با اجازه استارتر

ی گل سانسوریا پاکوتاه دارم چجوری از برگش قلمه بگیرم

و چند وقت طول میکشه پاجوش بده

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... 
زاموفیلیا همون هست که میگن برگاش سمیع اگه بخوری مریض میشی؟؟؟ من یکی دارم فک کنم.  آب زیاد نمی ...

اره همونه

دوستان حالا ک حرف گل و گیاه شد منم ی سوال بپزسم با اجازه استارتر ی گل سانسوریا پاکوتاه دارم چجوری ا ...

یه دونه از برگاشو در میاری میزاری تو آب ریشه میزنه بعد میکاری تو کوکوپید

الهی به امید خودت نه به امید خلق روزگار...
یه دونه از برگاشو در میاری میزاری تو آب ریشه میزنه بعد میکاری تو کوکوپید

میخوام از اول بکارم تو خاک

شما امتحان گردید چند وقت طول کشید تا پاجوش بده

عکس لود نمیشه چرا ؟انگار سوخته!یه هفته نشده خریدم .اون ساقه که تازه دراومده داره رشد میکنه برگاش که ...

از گلخونه اوردی تو ی مکانی ک هواش خشکه؟مثلا بخاری زیاد بوده؟بزارش تو نور ملایم اگه دستگاه بخور داری بخور روشن کن براش بخور سرد باشه بهتره رو بخاری هم ی قابلمه اب بزار بزار هوا از خشکی در بیاد 

نگران نباش ب هر حال گله دیگه از ی محیط عالی اومده تو ی محیط متوسط طبیعیه ب نطرم

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
2790
2823
2791
2779
2792