اما خیلی براش برنامه ریزی کردم خدا هیچکس رو ناامید نکنه
بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
با اینکه اون دفعه فک میکرد باردارم شکمم و بوسید و موقعی که میخواستیم از خونه خواهرش بیاییم بدو میومد میگفت حواستون باشه بار شیشه داریم و یه چیزی میخواستم بخرم بخورم میگفت باید بگیریم بچمون خواسته
بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
ای جانم ...انشالله زودتر خبر باردار شدنتو بشنویم عزیزم😍♥️
انشالله عزیزم مرسی برا دعای قشنگت