2777
2789
عنوان

عصبی هستم

55 بازدید | 6 پست

عصبی هستم مردم چه رویی دارن پسر عمه ام که چند سال پیش چقدر بد و بیراه چرت و پرت راجب ما میگفت بعد با پشیمونی با مامانش اومد گریه کرد که ببخشینم معذرت میخوام بابای منم بخشید چقدر گفتم نبخشین ولشون کنید وقتی باهاشون رفت و امد نمی کردیم ارامش داشتم الان خودشون میچسبونن به ما بعد دیشب زنگ زده به بابام میگه ۵۰ میلیون بهم قرض بدین لازم دارم بعدش بابام میخواد از پس انداز چند سالش بهش بده تازه عموم ۳۰ میلیون تومن بهش داده البته به مامانش قول داده بودن یک هفته پسش بدن الان ۷ ماه ندادن منم از دیشب با بابام قهر کردم که جرا میخوای بدی مگه موقعه ی که ما شرایط سخت داشتیم پیشمون بودن که الان اومدن بابام میگه گناه داره که به من رو زده گفته لازم دارم زنش خیلی طلا داره الان اوضاع مالیشون یکم بد شده میگم زنش وضعش خوبه پول و طلا خیلی داره بعد اومده ازما بگیره الان با بابام قهرم راستی ۲۸ سالش هست تازه هم پدر شده پسرعمم 

بنظرتون کار من بد بود یا خوب ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان